ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

RAW 22/5/2017: Καμία συμμαχία στο Fatal 5 Way


Δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν οι Rollins & Reigns και έχασαν. Ντεμπούτο ο Elias Samson, κόστισε τη νίκη στον Ambrose ο Miz. Επιστροφή ο Heyman που χρίζει τον Balor φαβορί. Steel Cage στο Extreme Rules για τα Tag Team Titles.Το σόου ξεκινάει με τον Wyatt να κάνει πρόμο για τους αντιπάλους του όπως μόνο αυτός ξέρει. Αναφέρει πως έχει θυσιάσει τους υπόλοιπους και ούτε ο Reigns μπορεί να τα βάλει με τον κόσμο του. Το τελευταίο σχόλιο ενόχλησε τον Big Dog που είπε πως θα τον πετάξει έξω από την αυλή του. Διέκοψε ο Angle και έκανε ματς αυτή τη στιγμή μεταξύ τους.

Ένα τέτοιο μεγάλο ματς δεν μπορούσε να έχει καθαρό νικητή καθώς ο Joe, θυμωμένος επιτέθηκε στον Reigns και τον Wyatt. Όρμηξε ο Rollins και έγινε χαμός με τα πρώην μέλη της Shield να παίρνουν το πάνω χέρι.
Ο Angle κάνει Tag Team μεταξύ των δύο ομάδων για το Main Event.

Ο Akira Tozawa νίκησε εύκολα τον Daivari με senton από το τελευταίο σκοινί.

Ο Elias Samson ξεκίνησε να τραγουδάει μέσα στο ρινγκ αλλά οι φανς τον γιούχαραν. Διέκοψε ο Ambrose, ξεκίνησε το ματς, αλλά μετά από αρκετή ώρα ο Miz επιτέθηκε επίτηδες στον Samson για να χάσει ο Ambrose. Στο τέλος κυνηγήθηκαν αλλά ο Samson έσωσε τον Miz κάνοντας neckbreaker στον Ambrose.

Ο Balor βγήκε στο ρινγκ καθώς είχε ματς με τον Karl Anderson αλλά τον διέκοψε ο Heyman που είπε πως όλοι στο Fatal 5 Way θα είναι θύματα του Lesnar. Όλοι εκτός από τον Balor καθώς στα μάτια του είναι ο καλύτερος στο ρινγκ στον κόσμο. Από όλες τις πιθανότητες, ο Heyman θέλει να δει Lesnar vs Balor. Ο Balor θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον Lesnar μέσω Heyman και αυτό είναι πως θα τον νικήσει για τον τίτλο.
Στο ματς, νίκησε ο Balor με Coup de Grace παρά την βοήθεια του Gallows.

Η Sasha Banks νίκησε γρήγορα την Alicia Fox. Μετά το ματς είχε λόγια με τον Noam Dar τον οποίο χαστούκισε και η Fox της επιτέθηκε από πίσω και πανηγύρισε.

Ο Kalisto κατάφερε να νικήσει τον Crews παρά τις οδηγίες του Titus ο οποίος φαινόταν απογοητευμένος.

Ο Matt Hardy νίκησε τον Sheamus με twist of fate καθώς ο Jeff πρόλαβε τον Cesaro που πήγε να τον χτυπήσει από πίσω. Οι Hardyz διάλεξαν Steel Cage για το ματς τους στο Extreme Rules.

Ο Aries νίκησε τον Tony Nese και μετά το ματς ο Neville απογοητευμένος διέλυσε τον Nese με τον Aries να κοιτάει. Ο Aries χειροκρότησε ειρωνικά και προκάλεσε τον Neville να δοκιμάσει κάτι σε αυτόν.

Η Alexa Bliss νίκησε την Mickie James, και την χτύπησε με kendo stick. Η Bayley έτρεξε πήρε το kendo stick στο χέρι αλλά η Bliss της ξέφυγε πριν προλάβει να την χτυπήσει.

Στο Main Event της βραδιάς οι Joe και Wyatt φαίνεται να συνεργάζονταν καλύτερα καθώς ο Reigns χτύπησε τον Rollins κατά λάθος και εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση ο Joe που έκανε Coquina Clutch στον Rollins που λιποθύμησε. Backstage ο Balor ζήτησε ματς με έναν από αυτούς, ο Angle έκανε triple threat μεταξύ Joe, Wyatt, Balor για την επόμενη εβδομάδα αλλά και Reigns vs Rollins.

Αποτελέσματα RAW 22/5/2017:

-Ο Roman Reigns νίκησε τον Bray Wyatt με DQ
-Ο Akira Tozawa νίκησε τον Daivari
-Ο Elia Samson νίκησε τον Dean Ambrose με DQ
-Ο Finn Balor νίκησε τον Karl Anderson
-Η Sasha Banks νίκησε την Alicia Fox
-Ο Kalisto νίκησε τον Apollo Crews
-Ο Matt Hardy νίκησε τον Sheamus
-Ο Austin Aries νίκησε τον Tony Nese
-Η Alexa Bliss νίκησε την Mickie James
-Οι Bray Wyatt & Samoa Joe νίκησαν τους Rollins & Reigns

Item Reviewed: RAW 22/5/2017: Καμία συμμαχία στο Fatal 5 Way Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top