ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

RAW 29/5/2017: Απόλυτος κυρίαρχος ο Reigns


Ξεπέρασαν τα εμπόδια σε υπέροχα ματς οι Reigns και Samoa Joe. Διεκδικητές εναντίων πρωταθλητών σε 6-man αγώνα, νέα επίθεση στον Enzo Amore. ''Bayley: This is your life'' παρουσίασε η Alexa Bliss.Το σόου ξεκινάει με το Miz TV και καλεσμένους τους Cesaro & Sheamus. Όλοι εκθείαζαν τους εαυτούς τους μέχρι να διακόψει ο Ambroze οποίος θέλει να βουλώσει τον Miz. Μόνος του δεν γινόταν αλλά ήρθαν στο πλευρό του οι Hardy Boyz και καθάρισαν το ρινγκ.
Δημιουργήθηκε 6-man Tag με τους διεκδικητές εναντίων των πρωταθλητών και μετά από ένα ωραίο ματς με πολλά near fall πήρε τη νίκη ο Jeff με Swanton εναντίων του Miz.

Backstage ο Corey Graves έδειξε ένα μήνυμα που έλαβε από ''κάποιον'' που έλεγε πως ο Angle είναι ντροπή για το WWE κλπ. Ο ίδιος ο Angle είπε αυτό μπορεί να με διαλύσει. Ίσως κάποιο Storyline για επιστροφή στο ρινγκ για τον Ολυμπιονίκη;

Ο Elias Samson μετά την ερμηνεία του, πάλεψε με κάποιον.. Zac Evans τον οποίο και διέλυσε αμέσως.

Σε ένα μεγάλο ματς με πολλές κινήσεις από όλους, ο Samoa Joe αναδείχθηκε νικητής όταν εκμεταλλεύτηκε το Coup de Grace του Balo στον Wyatt και πέταξε έξω από το ρινγκ τον Demon.

Η Sasha Banks συνόδεψε τον Rich Swann στο ματς του εναντίων του Noam Dar και βοήθησε καθώς πήγε να εμπλακεί η Alica Fox. Νικητής αναδείχθηκε ο Swann και μετά άρχισαν τα χορευτικά με τη Boss.

Ο Kalisto δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Titus και έχασε σχετικά γρήγορα. Μετά το Titus Brand έβγαλε σέλφι.

Στο Bayley this is your life το κοινό βαρέθηκε και κοιμήθηκε όρθιο όταν η Bliss παρουσίαζε το πρώην αγόρι και τη φίλη της Bliss που λέγανε διάφορα ντροπιαστικά πράματα. Η Bayley άκουσε αρκετά και επιτέθηκε στη Bliss αλλά εκείνη είχε κρύψει ένα kendo stick κάτω από το τραπέζι και την χτύπησε για ακόμα μία φορά.

Ο Austin Aries κατάφερε να κάνει tap out τον Neville στο Tag team ματς με τους Gallagher και TJP.

O Goldust και R truth είχανε λόγια από τις θέσεις του σκηνοθέτη με αναφορές σε ταινίες.

Στο καλύτερο ματς της βραδιάς, ο Rollins έχασε καθώς πήγε να κάνει τη γονατιά του και ο Reigns πήρε τη νίκη με Spear. Πολλές καλές κινήσεις και near fall σε ένα ματς για PPV.

Αποτελέσματα RAW 29/5/2017:

-Οι Ambrose & Hardyz νίκησαν τους Miz, Cesaro & Sheamus
-Ο Elias Samson νίκησε τον Zac Evans
-Ο Samoa Joe νίκησε τους Balor & Wyatt
-Ο Rich Swann νίκησε τον Noam Dar
-Ο Titus O'Neal νίκησε τον Kalisto
-Oι Austin Aries και Jack Gallagher νίκησαν τους Neville & TJP
-Ο Roman Reigns νίκησε τον Seth Rollins

Item Reviewed: RAW 29/5/2017: Απόλυτος κυρίαρχος ο Reigns Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top