ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

RAW 8/5/2017: Το μομέντουμ με τη μεριά του Miz


Συνεχίζει τις σημαντικές νίκες ο Bray Wyatt, gm για μια βραδιά Ambrose και Miz. Συνεχίζουν την κόντρα τους Rollins - Joe. Και επίσημα 1οι διεκδικητές οι Cesaro - Sheamus. Συμμαχία μεταξύ Nia Jax με Bliss. Ήττα από Balor ο Miz.Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Ambrose να ανακοινώνει πως θα είναι ο GM για μια βραδιά διότι ο Angle είναι άρρωστος και δεν θα εμφανιστεί. Φυσικά τον διέκοψε ο Miz που ανακοίνωσε πως πήρε άδεια από την Stephanie και θα είναι και αυτός general manager μαζί με τον Ambrose. Τους διακόπτει ο Strowman και λέει ότι δεν ακούει κανέναν και δεν τελείωσε με τον Reigns όσο περπατάει ακόμα. Ο Kalisto διακόπτει εκ νέου και κατηγορεί τον Strowman ότι παραλίγο να του σταματήσει την καριέρα αλλά τον νίκησε. Ο Strowman γελάει και λέει πως έχασε από τυπικότητα. Ο Ambrose κάνει το ματς για αργότερα και ο Strowman δεν είναι χαρούμενος. Επίσης ο Ambrose κάνει το Balor vs Miz.

Ο Miz στο ματς σπρώχνει τον Balor στον διαιτητή και παίρνει το μικρόφωνο και λέει πως νίκησε καθώς έγινε DQ. Ο Ambrose δεν είναι χαρούμενος και κάνει restart το ματς με την Maryse να αποβάλλεται. Νικάει ο Balor με όλες τις κινήσεις του σε 1 λεπτό.

Η Alexa Bliss έκανε συμμαχία με την Jax και νίκησε την Mickie James μετά από επεισόδια έξω από το ρινγκ με την Bayley και την Nia Jax. Ύστερα η Jax έδειρε λίγο παραπάνω την Mickie James.

Backstage ο Miz κάνει ένα ματς μεταξύ του Ambrose και του Wyatt. Επίσης ο Rollins επιτέθηκε στον Samoa Joe την ώρα που έκανε συνέντευξη.

Ο Strowman στο ρινγκ είπε πως δεν δέχεται αυτό το ματς καθώς είναι τραυματίας και θα διαλύσει τον Reigns αν εμφανιστεί ποτέ αφού είναι ''αξιοθρήνητος δειλός''. Το ματς παρ' όλα αυτά ξεκίνησε αλλά ο Braun διέλυε τον Kalisto μέχρι που ακούστηκε η μουσική του Reigns σε δυνατή αντίδραση κοινού. Έκανε 3 σούπερμαν punch και χτύπησε με καρέκλα το χέρι του Strowman που αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.

Σε ένα Tag Team Turmoil ματς για την διεκδίκηση των τίτλων των Hardyz, επικράτησαν στο τέλος οι Sheamus & Cesaro εναντίων των R truth και Goldust. Συνέχισαν την καταστροφή των Golden Truth μέχρι που τους διέκοψαν οι Hardyz αλλά εκείνοι οπισθοχώρησαν.

Για χιλιοστή φορά είδαμε ματς μεταξύ Samoa Joe και Seth Rollins αυτή τη φορά ο Joe έγινε επίτηδες DQ αφού χτύπησε τον Seth στην γωνία του ρινγκ που την είχε ξεγυμνώσει. Μετά τον έδειρε περισσότερο και τον έβαλε να κοιμηθεί με το Coquina Clutch.

Ο TJP νίκησε τον Gallagher κλέβοντας στο πιν. Ο Perkins συνεχίζει την επίθεση αλλά σώζει την κατάσταση ο Aries.

Η Sasha Banks νίκησε με double knees την Alica Fox σε λίγα λεπτά.

Ο Bray Wyatt κατάφερε να πάρει ακόμα μία σπουδαία νίκη αλλά πάλι με βοήθεια. Ο Miz χτύπησε με τον τίτλο τον Ambrose και μετά από Sister Abigail ο Wyatt πήρε την νίκη. Μετά ο Miz είπε πως θα φοράει τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα, δεν θα τον κρατάει απλά και το σόου έκλεισε με αυτόν να πανηγυρίζει.

Αποτελέσματα RAW 8/5/2017:

-Ο Finn Balor νίκησε τον Miz
-Η Alexa Bliss νίκησε την Mickie James
-Οι Cesaro & Sheamus νίκησαν Tag Team Turmoil για το number 1 Contendership
-Ο Seth Rollins νίκησε τον Samoa Joe με DQ
-Ο TJP νίκησε τον Jack Gallagher
-Η Sasha Banks νίκησε την Alicia Fox
-Ο Bray Wyatt νίκησε τον Dean Ambrose

Item Reviewed: RAW 8/5/2017: Το μομέντουμ με τη μεριά του Miz Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top