ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ο Sean Waltman


Ο Sean Waltman είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης το Σαββατοκύριακο και υπήρξαν ανησυχίες για τη ζωή του. Τελικά ο λόγος που χάθηκε η επαφή μαζί του ήταν σύλληψη.


Το πρώην μέλος της DX και της NWO επρόκειτο να εμφανιστεί σε ένα indy event στο Ηνωμένο Βασίλειο το Σαββατοκύριακο αλλά δεν κατάφερε ποτέ να περάσει τα σύνορα των ΗΠΑ. Η αστυνομία των συνέλαβε στο αεροδρόμιο του Los Angeles για κατοχή ινδικής κάνναβης και μεθαμφεταμίνης.

Ο Waltman προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 35 χιλιάδων δολαρίων. Ο ίδιος είπε στο Twitter ότι έγιναν πολλά και ότι θα αναφερθεί αναλυτικά στο περιστατικό στο podcast του.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ο Sean Waltman Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top