ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

SmackDown 16/5/2017: Όλο το momentum στον Jinder


Μεγάλη νίκη του Jinder επί του Styles και εντυπωσιακός ο Orton. Contract Signing μεταξύ των γυναικών, συνεχίζουν την κωμωδία οι Fashion Police. Highlight Reel ο Owens!Το σόου ξεκίνησε με το Highlight Reel αλλά οικοδεσπότη τον.. Kevin Owens! Ο Owens, που θυμίζει όλο και περισσότερο τον Jericho του 2008-09 με το ντύσιμο του και τον αργό τρόπο ομιλίας του, πήγε να καλοσορίσει τον καλεσμένο και βγήκε ο Styles. Ο AJ υποστήριξε πως στο Backlash όλα θα τελειώσουν καθώς θα πάρει τον τίτλο. Διακόπτει ο Jinder που λέει πως αυτός ήταν ο καλεσμένος κανονικά. Ανταλλάσσουν λόγια μεταξύ τους και οι 3 και γίνεται το ματς μεταξύ Jinder και Styles.

Σε ένα μεγάλο σε διάρκεια ματς ο Jinder κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από παρεμβολή του Owens που χτύπησε με τον τίτλο στο γόνατο τον AJ.

Οι Breezango κατάφεραν να νικήσουν τους Colons με όλη τη δουλειά να την κάνει ο Fandango. Μετά το ματς διέκοψαν οι Usos και με το νέο στυλ στα πρόμο τους είπαν πως οι κωμωδίες τέρμα και στο Backlash θα κρατήσουν τους τίτλους.

Το contract signing μεταξύ των γυναικών περιείχε αρκετά λόγια και προσβολές και μίλησε και ο Ellsworth λέγοντας τις χαζομάρες του. Πήγε να ξεσπάσει καβγάς αλλά ο Shane έκανε ματς μεταξύ των Naomi και Carmella.
Το ματς κατάφερε να το κερδίσει η Carmella με αντιπερισπασμό.

Στο Main Event ο Orton νίκησε τον Corbin σε ένα καλό ματς που τελείωσε με όμορφο RKO outta nowhere. Ύστερα βγήκε ο Jinder και είπε πως θα πάρει τον τίτλο. Επιτέθηκαν από πίσω οι Bollywood Boys και ο Jinder έκανε το finisher του σηκώνοντας και τον τίτλο.

Αποτελέσματα SmackDown 16/5/2017:

-Ο Jinder Mahal νίκησε τον AJ Styles
-Οι Breezango νίκησαν τους Colons
-Η Carmella νίκησε την Naomi
-Ο Randy Orton νίκησε τον Baron Corbin

Item Reviewed: SmackDown 16/5/2017: Όλο το momentum στον Jinder Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top