ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Smackdown Live 2/5/2017: Ζήλεψε τον Strowman ο Owens


Κάτι από τον Braun Strowman στο Payback θύμισε ο Kevin Owens, καθώς έγινε ξανά United States Champion και επιτέθηκε βάναυσα στον Chris Jericho μετά τον αγώνα τους. Εξαιρετική βραδιά για την Welcoming Committee. Κέρδισε τον Sami Zayn ο Jinder Mahal.


Ο Shane McMahon καλωσόρισε τον Chris Jericho στο Smackdown και του ανακοίνωσε ότι θα υπερασπιστεί το US Championship κόντρα στον Kevin Owens. O AJ Styles διέκοψε τον Jericho και του υπενθύμισε ότι αυτός έχτισε το Smackdown Live. O Owens τους διέκοψε και είπε στον Styles να φύγει από το ρινγκ γιατί μόνο αυτός έχει σημασία. Ο Styles εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στον Owens. Οι διαιτητές τους χώρισαν.

Ο Jinder Mahal βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Sami Zayn έχοντας μαζί του τους Singh Brothers. Οι Singh Brothers έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσει ο Mahal αποσπώντας την προσοχή του Zayn.

O Tye Dillinger κέρδισε πολύ εύκολα τον Aiden English. O English ήταν σε απόγνωση μετά την ήττα του και μπήκε τη λίστα του Chris Jericho όταν ο Y2J τον πέτυχε να κλαίει στα παρασκήνια.

Οι Natalya, Carmella και η Tamina, ή αλλιώς Welcoming Committee, επιτέθηκαν στην Charlotte στα παρασκήνια. Γι' αυτό το λόγο η Naomi αντιμετώπισε μόνη της αρχικά την Natalya και την Carmella. Η Charlotte εντάχθηκε καθυστερημένα στον αγώνα αλλά οι Natalya και Carmella κέρδισαν. Η Welcoming Committee συνέχισε την επίθεση στις αντιπάλους της μετά τον αγώνα. Η Becky Lynch παρενέβη και ενώ αρχικά φάνηκε να παίρνει το μέρος της Welcoming Committee, τελικά τους επιτέθηκε. Το αριθμητικό πλεονέκτημα υπερίσχυσε όμως κι η Becky τα βρήκε σκούρα.

O Sin Cara δυσκόλεψε τον Dolph Ziggler αλλά εν τέλει ο Dolph αναδείχθηκε νικητής στον αγώνα τους με Superkick.

Προβλήθηκε ένα βίντεο με τίτλο The Fashion Files, στο οποίο ο Tyler Breeze και ο Fandango καταμέτρησαν στοιχεία σε αστυνομικό τμήμα εναντίον των Usos και έθεσαν το Backlash ως το show στο οποίο θα τους "συλλάβουν".

Μόλις 2 ημέρες μετά την απώλεια του United States Championship ο Kevin Owens κατέκτησε ξανά τον τίτλο κερδίζοντας τον Chris Jericho με Pop Up Powerbomb. Ο Owens δεν αρκέστηκε στη νίκη όμως. Μετά τον αγώνα επιτέθηκε στον Y2J και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Αποτελέσματα Smackdown Live 2/5/2017

- Ο Jinder Mahal κέρδισε τον Sami Zayn
- Ο Tye Dillinger κέρδισε τον Aiden English
- Οι Natalya & Carmella κέρδισαν τις Naomi & Charlotte
- O Dolph Ziggler κέρδισε τον Sin Cara
- Ο Kevin Owens κέρδισε τον Chris Jericho (νέος United States Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 2/5/2017: Ζήλεψε τον Strowman ο Owens Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top