ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Smackdown Live 9/5/2017: Επικράτησαν οι κακοί


O Jinder Mahal συμμάχησε με τους Kevin Owens και Baron Corbin και κέρδισαν τους Randy Orton, AJ Styles και Sami Zayn. Ήρθαν στα χέρια Dolph Ziggler και Shinsuke Nakamura. Έκλεψε και κέρδισε τον Luke Harper ο Erick Rowan.


Ο Randy Orton άνοιξε το επεισόδιο και τον διέκοψε ο Jinder Mahal. O Mahal είπε ότι θα φέρει το WWE Championship στην Ινδία. Ο Kevin Owens τον σταμάτησε και είπε ότι αφού ξεμπερδέψει με τον AJ Styles θα κυνηγήσει το WWE Championship. Ο AJ Styles μπήκε στη συζήτηση και είπε ότι ο Owens δεν είναι στο επίπεδό του. Ο Baron Corbin τους διέκοψε αλλά δέχτηκε αμέσως επίθεση από τον Sami Zayn. Ξέσπασε καβγάς με τους Orton, Styles και Zayn να επικρατούν.

Συνεχίζεται η θετική πορεία της Welcoming Committee. H Natalya κέρδισε την Becky Lynch εκμεταλλευόμενη την απόσπαση της προσοχής της "Lass Kicker" από τις Tamina, Carmella, Naomi και Charlotte.

Το Fashion Files των Fashion Police συνεχίστηκε στο Λονδίνο, με τους Fandango και Tyler Breeze να εξερευνούν στοιχεία και να βρίσκουν την Ascension σε ένα δωμάτιο.

Ο Erick Rowan κορόιδεψε τον διαιτητή για να κερδίσει τον Luke Harper. O Rowan πήγε να χρησιμοποιήσει τη μάσκα του για να χτυπήσει τον Harper. O διαιτητής του την πήρε και όταν δεν έβλεπε ο Rowan έκανε eye poke στον Harper, βρήκε το άνοιγμα και κέρδισε.

O Dolph Ziggler είπε ότι κανείς δεν τον έχει εκτιμήσει τα τελευταία 8 χρόνια και ότι έχει κάνει τα πάντα μόνος του. Κάλεσε τον Shinsuke Nakamura στο ρινγκ και αυτός ήρθε. Ο Nakamura ετοιμάστηκε να τα βάλει μαζί του. Ήρθε διαιτητής αλλά ο Ziggler είπε ότι θα αγωνιστούν στο Backlach. O Ziggler επιτέθηκε στον Nakamura αλλά ο "King Of Strong Style" τον πέταξε έξω από το ρινγκ.

Οι Breezango κέρδισαν την Ascension με Last Dance από τον Fandango. Οι Usos διέκοψαν τους πανηγυρισμούς και τους είπαν ουσιαστικά ότι σε 12 μέρες στο Backlash θα τους κερδίσουν.

Ο Mojo Rawley έκανε περιήγηση σε παιδάκια στα παρασκήνια και τους έδειξε το άγαλμα του Andre The Giant από το Battle Royal της Wrestlemania.

Οι Randy Orton, AJ Styles και Sami Zayn συμμάχησαν για να αντιμετωπίσουν τους Jinder Mahal, Kevin Owens και Baron Corbin. Οι heels ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη με τον Mahal να κάνει το pin στον Orton.

Αποτελέσματα Smackdown Live 9/5/2017

- Η Natalya κέρδισε την Becky Lynch
- Ο Erick Rowan κέρδισε τον Luke Harper
- Οι Breezango κέρδισαν την Ascension
- Οι Jinder Mahal, Kevin Owens & Baron Corbin κέρδισαν τους Randy Orton, AJ Styles & Sami Zayn

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 9/5/2017: Επικράτησαν οι κακοί Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top