ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Κοντά σε επιστροφή με το WWE ο Hulk Hogan


Μετά το τέλος τις υπόθεσης του Hogan με τα ρατσιστικά σχόλια και την δικαστική απόφαση για το sextape, όλα δείχνουν πως το κλίμα καλυτερεύει και υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του Hulkster στο WWE.Από τότε που ο Hogan κέρδισε την μήνυση με την εταιρία Gawker που ήταν υπεύθυνη για την διανομή του sex tape και ήρθε οριστικό τέλος, το WWE ξεκίνησε σιγά σιγά να τον επαναφέρει στο πρόγραμμα του. Μέχρι τότε τον είχανε διαγράψει από παντού και κατάσχονταν και πινακίδες των οπαδών για τον Hulkster.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο πως ο Vince McMahon μίλησε με τον Hogan για μια ενδεχόμενη επιστροφή και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε καλή μεριά. Αυτό υποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το μαγαζί του Hogan στο Orlando που έγινε η WrestleMania, έφερε πολλά προϊόντα του WWE που φυσικά τα είχε με την άδεια του Vince.

Όπως και να χει, ο ίδιος ο Hogan εξέφρασε ενδιαφέρον πως θέλει να ενταχθεί στο Bullet Club και να ρίξει ένα τελευταίο leg drop στον Vince McMahon. Σε κάθε περίπτωση μια επιστροφή σε τηλεοπτικό πρόγραμμα θα γίνει μόνο στο WWE και ο Vince πλέον είναι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Item Reviewed: Κοντά σε επιστροφή με το WWE ο Hulk Hogan Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top