ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Το WWE δεν έχει πλάνα για τον Luke Harper και τον Erick Rowan!


Παρά το singles push που πήρε ο Harper νωρίτερα μες το χρόνο, το WWE δεν έχει κάποια συγκεκριμένα πλάνα για τον πρώην Intercontinental πρωταθλητή. Απ' ότι φαίνεται το ίδιο ισχύει και για τον πρώην συνεργάτη του, Erick Rowan, ο οποίος μόλις γύρισε από σοβαρό τραυματισμό.

Με τον Bray Wyatt, Ambrose και Miz να μετακομίζουν στο Raw, πολλοί ήταν σχεδόν σίγουροι ότι Harper και Rowan θα έπαιρναν το μεγάλο push.

Κάτι πήγαμε να δούμε από τον Harper, μιας και παρουσίασε ένα διαφορετικό στυλ. Το push του όμως κατέρρευσε στο show of shows.

Μια δεύτερη ευκαιρία δεν άργησε να έρθει και αυτή την φορά και οι δύο άνδρες έλαβαν μέρος στο six-pack challenge για το number one contender για τον τίτλο του Viper, το οποίο όμως προς έκπληξη όλων κέρδισε ο νεοφερμένος Jinder Mahal.

Ε λοιπόν, όσοι περιμένουν οι δύο αυτοί παλαιστές να πάρουν σοβαρούς ρόλους και ευκαιρίες τους επόμενους μήνες στο Smackdown Live, ίσως απογοητευτούν πολύ.
Item Reviewed: Το WWE δεν έχει πλάνα για τον Luke Harper και τον Erick Rowan! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top