ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Finn Balor: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στο Summerslam;


Στο χρονικό διάστημα που διανύουμε φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του WWE δεν ετοιμάζουν κάτι ιδιαίτερο για τον Finn Balor, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο πρώην Universal Champion θα βρίσκεται στο match card του Summerslam.


Στο τελευταίο Monday Night RAW μάθαμε ότι ο Roman Reigns θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή (όποιος κι αν είναι αυτός) πράγμα το οποίο αφήνει εκτός αγώνα τίτλου τον Balor.

Τη δεδομένη λοιπόν στιγμή το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα και με τον Dave Meltzer, θέλει τον Balor να κοντράρεται με τον Bray Wyatt στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού. Αυτή είναι άλλωστε μία αναμέτρηση που το WWE Universe ανέκαθεν ήθελε να δει και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι έχει ακουστεί ακόμη και το όνομα του Elias Samson ως πιθανός αντίπαλος του Balor στο Summerslam, ωστόσο κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Finn Balor: Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στο Summerslam; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top