ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Kevin Thorne: «Ο Mordecai θα μπορούσε να είναι ο Bray Wyatt 13 χρόνια πριν»


Συνέντευξη στο Sports Illustrated έδωσε ο Mordecai ή αλλιώς Kevin Thorne και μίλησε για ένα gimmick το οποίο θα μπορούσε να τον είχε κάνει τον επόμενο μεγάλο Superstar του WWE 13 ολόκληρα χρόνια πίσω.


Εδώ τα όσα δήλωσε για το συγκεκριμένο gimmick και τα όσα συνέβησαν τότε:

«Ο Mordecai θα ήταν ο Bray Wyatt πολύ πριν τον Bray Wyatt, αλλά 13 χρόνια πίσω. Είχα μάλιστα την έγκριση από τον "Θεό" τον ίδιο, τον Vince McMahon».

Συνέχισε λέγοντας:

«Κάθισα μαζί με τους Vince-Stephanie McMahon και τον John Laurinaitis και είπα στον Vince για την ιδέα του gimmick. Του εξήγησα τι θα φοράω, τι θα λέω και τα λοιπά και εκείνος ενθουσιάστηκε. Ο Laurinaitis μου είπε ότι θα βγάλω εκατομμύρια από αυτό το gimmick».

Ποια ήταν τα σχέδια του WWE για εκείνον και πως εξελίχθηκαν τελικά τα πράγματα:

«Ακόμη και ο Undertaker έδωσε την έγκριση του για το gimmick και συμφωνήσαμε σε αγώνα ανάμεσα σε εμένα και εκείνον για την Wrestlemania 21. Θα ήταν κάτι το διαφορετικό. Ο "κακός" θα φορούσε άσπρα και ο "καλός" μαύρα. Όλα όμως καταστράφηκαν όταν έμπλεξα σε καβγά σε ένα μπαρ στο Kentucky. O Vince απογοητεύτηκε και χάλασε η εικόνα που είχα δημιουργήσει. Ήμουν νέος και δεν ήμουν έτοιμος για αυτόν τον ρόλο. Το παρελθόν φτιάχνει το μέλλον και τώρα πρέπει να ζήσω με αυτό. Ωστόσο, θα αναρωτιέμαι πάντα για το τι θα μπορούσα να είχα πετύχει».

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kevin Thorne: «Ο Mordecai θα μπορούσε να είναι ο Bray Wyatt 13 χρόνια πριν» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top