ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Αλλαγές στα main events του Summerslam και της Wrestlemania


Στο RAW της περασμένης βδομάδας ο Roman Reigns ανακοίνωσε ότι στο Summerslam θα αγωνιστεί για το WWE Universal Championship ανεξαρτήτως από το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής μετά το Great Balls of Fire.


Τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται βέβαιο ότι ο Lesnar θα διατηρήσει τον τίτλο του κόντρα στον Samoa Joe, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα οδηγηθούμε σε αναμέτρηση ανάμεσα σε εκείνον και τον Roman Reigns στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού.

Επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο αλλάζει τα σενάρια που ήθελαν τους δύο να κοντράρονται στο main event της επόμενης Wrestlemania, όπως είχε συμβεί στην Wrestlemania 31.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι εφόσον δούμε στο Summerslam αγώνα ανάμεσα σε Brock Lesnar και Roman Reigns, τότε στην Wrestlemania θα έχουμε αναμέτρηση ανάμεσα σε Roman Reigns και John Cena, ο οποίος χαρακτήρισε τον εαυτό του "free agent", κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί είτε  στο RAW, είτε στο Smackdown Live.

Αξίζει πάντως να πούμε ότι τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο σχετικά με την Wrestlemania διότι οι ιθύνοντες του WWE δείχνουν να έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Samoa Joe, όπως φάνηκε και στα τελευταία επεισόδια του RAW στα οποία ο Joe είχε το πάνω χέρι κόντρα στον Lesnar.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Αλλαγές στα main events του Summerslam και της Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top