ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ο Mark Henry έφερε Strowman, Rich Swann και Apollo Crews στο WWE!


Σε ένα επεισόδιο του VIP Lounge, ο Mark Henry τόνισε πως είχε αναλάβει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στα παρασκήνια ο οποίος ήταν να ψάχνει και να προτείνει ταλέντα. Επίσης συμπλήρωσε πως ο Braun Strowman, Rich Swann και Apollo Crews κατέληξαν στο WWE επειδή τους πρότεινε ο ίδιος.
Και οι τρεις σούπερσταρ που έχει φέρει ο Henry έχουν πραγματοποιήσει φοβερή πορεία στο WWE. Ο Strowman βρίσκεται μονίμως στο main event του Raw και κοντράρεται πάντα με τους καλύτερους, ο Swann είναι πρώην Cruiserweight Champion και ο Crews σιγά σιγά φτιάχνει το όνομά του.

Στη συνέχεια ο World's Strongest Man διηγήθηκε την ιστορία για το πως έφερε τον Apollo Crews στην εταιρεία:

"Ο Uhaa (Crews) ήταν στην Ιαπωνία όταν τον πρόσεξα για πρώτη φορά. Με τον που τον είδα είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να τον φέρω επειγόντως. Του τηλεφώνησα και τον ρώτησα πως πάει με το συμβόλαιό του. Δεν ρώτησα κανέναν, πήρα την πρωτοβουλία μόνος μου."

Στη συνέχεια ο Henry ήρθε σε επαφή με τον Vince McMahon ο οποίος με την σειρά του τον έφερε στην εταιρεία του Κονέκτικατ.Item Reviewed: Ο Mark Henry έφερε Strowman, Rich Swann και Apollo Crews στο WWE! Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top