ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ο Owens σταμάτησε το ζευγάρι Kanellis από το να ανανεώσει με το Impact


Ο Mike Kanellis πρόσφατα ήταν καλεσμένος στο E&C Pod of Awesomeness Podcast, με παρουσιαστές τον Edge και Christian. Αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν όταν ο Mike αναφέρθηκε στον Kevins Owens και πως σταμάτησε αυτόν και την Maria από το να συνεχίσουν με το Impact.

Συγκεκριμένα το ζεύγος Kanellis ήθελε να ολοκληρώσει ότι υποχρεώσεις είχε με το Impact και πως τους προσέφεραν αρκετά χρήματα για να μείνουν αλλά ο Kevin Owens είχε άλλη γνώμη. Ο καλός τους φίλος Owens, τους είπε να κάνουν υπομονή μία εβδομάδα το πολύ και στο τέλος αυτής δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τον William Regal.

Το ζεύγος επικοινώνησε με τον Paul Heyman για να τους δώσει κάποια συμβουλή και αυτός με την σειρά του τους είπε να έρθουν σε επαφή με τον Triple H. Έτσι και έγινε με τον Mike να στέλνει email στον Game και να δέχεται θετική απάντηση. Ύστερα από 3 μήνες ο Regal τους προσέγγισε ξανά, αυτή τη φορά με έτοιμο συμβόλαιο.

Τέλος ο Mike Kanellis αποκάλυψε πως ήταν αρκετά δύσκολο και για τους δύο αυτοί οι 3 μήνες και πως τώρα που είναι στο WWE, δεν θέλει να ξαναγυρίσει πίσω σε αυτό που έκανε.


Item Reviewed: Ο Owens σταμάτησε το ζευγάρι Kanellis από το να ανανεώσει με το Impact Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top