ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

RAW 12/6/2017: Άγριο ξύλο μεταξύ Lesnar - Samoa JoeΤρομερό ξύλο μεταξύ των δύο τεράτων, Lesnar και Samoa Joe που υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια. Συνέχισαν τις σπόντες τους Ambrose και Miz. Ξεκινάει κόντρα Rollins - Wyatt. Συνέχισε την κωμωδία ο Ambrose. Ισοπαλία στο ματς της βραδιάς οι Hardyz με τους Sheamus & Cesaro.To RAW ξεκινάει με τον Heyman να αρχίζει τις προσβολές για τον Joe και πως τώρα σφράγισε την μοίρα του καθώς θα τον διαλύσει ο Lesnar. Η μουσική του Joe ακούγεται, ο Lesnar δίνει τον τίτλο στον Heyman και έρχονται face to face. Ο Joe δεν χάνει καιρό και επιτίθεται πρώτος και ξεσπάει τεράστιο brawl με όλο το roster να έρχεται για να χωρίσει τα δύο τέρατα. Θύμισε το ξύλο μεταξύ Undertaker - Lesnar και John Cena - Lesnar. Οι δύο άντρες χωρίστηκαν και θα τα πουν στο Great Balls of Fire PPV.

Ο Elias Samson συνέχισε τα τραγούδια του και στο ματς με τον Ambrose κατάφερε να νικήσει με την βοήθεια του Miz.

O Cedric Alexander νίκησε με μια κλωτσιά αμέσως τον Noam Dar καθώς του απέσπασε την προσοχή η Alicia Fox απ' το... τηλέφωνο.

Οι Rollins και Wyatt είχαν το πρώτο τους πρόμο όπου ο Rollins είπε πως λέει την αλήθεια όταν τον αποκαλεί ψεύτικο προφήτη και ο Wyatt έδειξε την δύναμη του εξαφανίζοντας από το ρινγκ τον εαυτό του και εμφανίζοντας τον στην οθόνη λέγοντας στο Rollins να τρέξει..

Ο Apollo Crews κατάφερε να νικήσει τον Kalisto και το Titus Brand μαζί με τον Tozawa πλέον πανηγύρισε και έβγαλαν μια σελφι.

Η Emma έκανε την επιστροφή της και έγινε ένα 6-woman Tag όπου νίκησαν οι Mickie James, Dana Brooke και Sasha Banks με ταπ άουτ της Emma.

Σε ένα διασκεδαστικό ματς όπου η παράνοια του Miz συνεχίστηκε καθώς έψαχνε τον Ambrose παντού, τελικά ήταν κρυμμένος στην στολή αρκούδας που είχε σαν παρτενέρ ο Miz παρόλο που είχε ψάξει εκεί. Τελικά έφαγε Dirty Deeds με τον Ambrose να βάζει τον Slater από πάνω του και να νικάνε οι Slater & Rhyno.

Ο Neville επιτέθηκε από πίσω στον Swann πριν ξεκινήσει το ματς τους και πήρε το μικρόφωνο λέγοντας πως τους έχει διαλύσει όλους και κάτι ψίθυροι που ακούγονται για νέο διεδκιδητή στο πρόσωπο του Tozawa ο Neville τα αποσύρει, λέγοντας πως καλό θα ήταν να προσέχει.

Οι Gallows & Anderson νίκησαν τους Enzo & Cass και πήγαν να διαλύσουν τον Enzo στο τέλος αλλά τον έσωσε ο Big Show που φαίνεται να ξεκινάει κόντρα με τον Cass καθώς ο τελευταίος κοιτούσε περίεργα.

Στο Main Event οι Hardyz και Sheamus & Cesaro αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το πρώτο πιν να το παίρνει ο Sheamus και το δεύτερο ο Matt με Twist of Fate για το 1-1. Τελικά καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το 2o πιν γιατί έγινε Count out. Θα έχει συνέχεια αυτή η κόντρα.

Αποτελέσματα RAW 12/6/2017:

-Ο Elias Samson νίκησε τον Dean Ambrose
-Ο Cedric Alexander νίκησε τον Noam Dar
-Ο Apollo Crews νίκησε τον Kalisto
-Οι Sasha Banks, Mickie James & Dana Brooke νίκησαν τις Bliss, Jax & Emma
-Οι Slater & Rhyno νίκησαν τους Miz και... μία αρκούδα (Dean Ambrose)
-Οι Gallows & Anderson νίκησαν τους Enzo & Cass
-Οι Sheamus & Cesaro αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους Hardyz.

Item Reviewed: RAW 12/6/2017: Άγριο ξύλο μεταξύ Lesnar - Samoa Joe Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top