ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

RAW 26/6/2017: Ιστορική νίκη η Sasha Banks!Συνέχισε να επιτίθεται στον Roman Reigns ο Strowman. Τρελή επίθεση του Joe στον Lesnar. 6 man αγώνες. Ιστορικό gauntlent ματς για τις γυναίκες.


Δυναμικά ξεκίνησε το επεισόδιο με τον Reigns να δέχεται την πρόσκληση του Strowman μέχρι που εμφανίστηκε πάλι ένα ασθενοφόρο. Εκεί backstage πήγε ο Big Dog όπου τον αιφνιδίασε ο Strowman και τον έβαλε μέσα στο ασθενοφόρο δείχνοντας ένα preview για το τι μπορεί να συμβεί.

Σε ένα 6 man αγώνα ο Balor συμμάχησε με τους Hardyz και πήρε την νίκη για την ομάδα του.

Σειρά είχε η.. τρέλα του Goldust που είχε ματς με τον R truth αλλά του επιτέθηκε και έβαλε τον προσωπικό του κάμεραμαν να το τραβάει.

Στο Miz TV που πραγματοποιήθηκε ο Miz είχε καλεσμένους την οικογένεια Ball όπου ο ένας γιος ήταν το νούμερο 2 draft για τους Lakers. Ο αθυρόστομος πατέρας του τα έβαλε με τον Miz και εκεί που πήγαν να πλακωθούν βγήκε ο Ambrose και είπε λίγα λόγια μέχρι να πραγματοποιηθεί ακόμα ένα 6man tag με τους νικητές να είναι ο Miz και το Miztourage.

Ο Enzo προσπάθησε να ηρεμήσει τον Cass και να τον συγχωρήσει αλλά εκείνος επανέλαβε τα ίδια και ξαναεπιτέθηκε στον Amore και αυτή τη φορά τον πέταξε από τη ράμπα.

Ο Rollins νίκησε γρήγορα τον Hawkins και μετά το ματς ο Wyatt ανακοίνωσε πως θα έχουν ματς στο Great Balls of Fire PPV.

Ο Heyman έκανε την εμφάνιση του και μετά από αρκετά λόγια παρουσίασε τον Lesnar που καθώς έκανε την είσοδο του, του επιτέθηκε ο Joe από πίσω και κλείδωσε το Coquina Clutch! Ο Lesnar προσπάθησε να γλιτώσει, δεν το κατάφερε και η μούρη του κοκκίνησε! Τελικά ξεκόλλησαν τον Joe από πάνω του διάφοροι σούπερσταρ που τσίριζε πράματα εναντίον του.

Ο Neville νίκησε τον Lince Dorado και προκάλεσε τον Tozawa που ήταν στο ringside αλλά ο Titus είπε δεν θα παίξουν τζάμπα και κανόνισε ματς για το PPV.

Σε ένα μεγάλο ματς στο Main Event, το πρώτο έβερ Gauntlet ματς για το ποια γυναίκα θα είναι νούμερο μία διεκδικήτρια για την Alexa Bliss με τις Bayley και Nia Jax να ξεκινάνε. Η Nia έμεινε μέχρι το τέλος και η Banks που έμεινε τελευταία κατάφερε να κλειδώσει καλά το Bank Statement και η Jax δεν άντεξε άλλο καθώς ήταν σε αυτό αρκετή ώρα. Μετά το ματς άρπαξε τον τίτλο της Bliss και το κοινό την επευφημούσε.


Αποτελέσματα RAW 26/7/2017:

-Οι Balor & Hardyz νίκησαν τους Sheamus, Cesaro & Elias Samson
-Ο Miz & Miztourage νίκησαν τους Ambrose, Slater & Rhyno
-Ο Rollins νίκησε τον Curt Hawkins
-Ο Neville νίκησε τον Lince Dorado
-Η Sasha Banks νίκησε τις Nia Jax, Bayley, Emma, Dana Brooke & Mickie James

Item Reviewed: RAW 26/6/2017: Ιστορική νίκη η Sasha Banks! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top