ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

RAW 5/6/2017: Έπνιξε τον Heyman ο Joe!


Μεγάλη αναμένεται να είναι η εκδίκηση του Lesnar εναντίον του Joe καθώς θα εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα. Συνεχίζει να νικάει τους πάντες ο Reigns. Κράτησε τον τίτλο με DQ ηAlexa Bliss. Νέα κόντρα Rollins - Wyatt.Το σόου ανοίγει με τον Wyatt να μιλάει και να λέει πως είχε την ευκαιρία να σφάξει το Beast αλλά του στερήθηκε για αυτό πρέπει όλοι να το πληρώσουν. Ξεκινώντας με τον Reigns. Ο Big Dog διακόπτει μέσα σε μεγάλη αντίδραση και λέει αυτό παθαίνουν όσοι μιλάνε στην ''αυλή'' του... και χτυπάει τον Wyatt.
Το ματς μεταξύ τους ξεκινάει και κράτησε αρκετά και ενθουσίασε το κοινό. Ωστόσο ο Reigns πήρε την νίκη καθαρά με ένα Spear.

Ο Samson πήρε την κιθάρα του και άρχισε να τραγουδάει για τον Ambrose, εκείνος βγήκε και τον αιφνιδίασε πετώντας τον απ το ρινγκ. Μετά πήρε το μικρόφωνο και είπε πως θέλει το rematch του τώρα αλλά ο Miz αρνήθηκε από την οθόνη και μετά πήρε την εκδίκηση του ο Elias που έδειρε τον Ambrose.

Ο Joe εμφανίστηκε στο ρινγκ και είπε πως θέλει να πάρει τα πάντα από τον Lesnar αλλά τον διέκοψε ο Paul Heyman. Εκείνος είπε πως ο Joe θα αφήσει το στίγμα του στον Beast αλλά είναι το χειρότερο σενάριο για τον Joe. Σφίξανε τα χέρια και πήγε να φύγει αλλά ο Joe χωρίς μικρόφωνο σε μια σκηνή που θύμιζε μαφία, είπε πως θα δείρει τον Heyman στο αυτί του και θέλει να του μεταφέρει αυτό το μήνυμα. Στη συνέχεια του έκανε Coquina Clutch και ο Heyman λιποθύμησε.

Οι Cearo & Sheamus διέλυσαν τους Slater & Rhyno και καυχήθηκαν για τη νίκη τους επί των Hardyz.

Ο TJP νίκησε τον Mustafa Ali και ο Neville του είπε πως τελικά δεν θα πάρει Title shot καθώς μίλησε με τον Angle. Ο TJP έλεγε ''πάμε να βρούμε τον Angle τώρα'' και γύρισε την πλάτη του και ο Neville του επιτέθηκε από πίσω.

Ο Kalisto κατάφερε να νικήσει τον Titus με γρήγορο πιν.

Ο Miz ξεκίνησε πάρτι στο ρινγκ για τη νίκη του στο Extreme Rules αλλά τον έπιασε παράνοια πως ο Ambrose είναι εκεί και επιτέθηκε σε μια μασκότ και σε ένα γιγάντιο δώρο που του πήρε η Maryse, η οποία θύμωσε και έφυγε. Τελικά ο Ambrose είχε μεταμφιεστεί σε κάμερα μαν και έκανε Dirty Deeds στον Miz.

Ο Enzo βρήκε Tag Team παρντερ τον Big Show αφού κάποιος είχε επιτεθεί στον Cass. Τελικά οι δυο τους πήραν την νίκη επί των Gallows & Anderson.

Η Alexa Bliss πήρε έξυπνα το DQ αφού επιτέθηκε στις Mickie James και Dana Brooke που ήταν στο ringside. Η Nia μετά τρελάθηκε και έδειρε τις δύο divas αφού η Bliss το 'σκασε.

Ο Lesnar τηλεφώνησε στον Heyman backstage και ο Heyman είπε να έρθει την επόμενη εβδομάδα να κάνει τον Joe να μάθει να τον φοβάται.

Στο Main Event Joe και Rollins δώσανε έναν αργό αγώνα με αρκετές κινήσεις ωστόσο στο τέλος εμφανίστηκε το γράφιμα του Wyatt και απέσπασε την προσοχή του Rollins δίνοντας την ευκαιρία στον Joe να πάρει την νίκη με το Coquina Clutch.

Αποτελέσματα RAW 5/6/2017:

-Ο Roman Reigns νίκησε τον Bray Wyatt
-Οι Sheamus & Cesaro νίκησαν τους Slater & Rhyno
-Ο TJP νίκησε τον Mustafa Ali
-Ο Kalisto νίκησε τον Titus O'Neal
-Οι Enzo & Big Show νίκησαν τους Gallows & Anderson
-Η Nia Jax νίκησε με DQ την Alexa Bliss
-Ο Samoa Joe νίκησε τον Seth Rollins

Item Reviewed: RAW 5/6/2017: Έπνιξε τον Heyman ο Joe! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top