ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Summerslam: Ποιος θα είναι ο αγώνας για το RAW Women's Championship;


Στο τελευταίο Monday Night RAW η Sasha Banks νίκησε στο πρώτο γυναικείο Gauntlet ματς και θα είναι εκείνη που θα πάει στο Great Balls of Fire για να συναντήσει την πρωταθλήτρια Alexa Bliss.


Σύμφωνα με το Wrestling Observer, η Alexa θα νικήσει την Sasha και δεν θα υπάρξει συνέχεια στη μεταξύ τους αντιπαλότητα. Οι ιθύνοντες του WWE φαίνεται ότι έχουν άλλα σχέδια για το RAW Women's Championship στο Summerslam.

Στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού η Alexa Bliss θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Nia Jax, η οποία έκλεψε την παράσταση στο Gauntlet ματς, ενώ εδώ και αρκετές βδομάδες υπάρχει μία υποτιθέμενη συμμαχία μεταξύ των δύο επειδή η πρωταθλήτρια καταλαβαίνει ότι η Jax μπορεί να απειλήσει την κυριαρχία της.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Summerslam: Ποιος θα είναι ο αγώνας για το RAW Women's Championship; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top