ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Τα σχέδια του WWE για τον νικητή του fatal 5 way με τον Lesnar


Ο νικητής του Fatal 5 Way θα αντιμετωπίσει τον Lesnar στις 9 Ιουλίου στο Great Balls of Fire και το WWE ήδη σχεδιάζει την εξέλιξη του αγώνα. Με τα τελευταία νέα να μην είναι τόσο ενθαρρυντικά για τον διεκδικητή...Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το ματς θα είναι γρήγορο με νικητή φυσικά τον Lesnar και ο διεκδικητής δεν θα πάρει rematch καθώς μετά ο τίτλος θα είναι υπό διεκδίκηση ξανά στο SummerSlam με αντίπαλο τον Braun Strowman. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν ο Lesnar θα διαλύσει τον νικητή του Fatal 5 Way και θα υπάρχουν και αίματα αλλά λέγεται πως θα νικήσει εύκολα και αμέσως ο Beast.

Σχετικά με τις εμφανίσεις του Lesnar, θα εμφανιστεί στο RAW στις 12 Ιουνίου και μετά ξανα στις 26 στο Los Angeles όπου τοπικά διαφημίζεται πως θα έχει ματς με τον Bray Wyatt αλλά λογικά θα είναι dark ματς μιας και ο Lesnar δεν έχει αγωνιστεί σε ματς στο RAW από τότε που γύρισε το 2012. Ο Beast θα εμφανιστεί επίσης και στις 3 Ιουλίου, το τελευταίο σόου πριν το PPV.


Item Reviewed: Τα σχέδια του WWE για τον νικητή του fatal 5 way με τον Lesnar Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top