ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Kurt Angle: Υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί στο Summerslam;


Όταν ο Kurt Angle επέστρεψε στο WWE στο ρόλο του γενικού διευθυντή του Monday Night RAW όλοι μας πιστέψαμε ότι η επιστροφή του στο ρινγκ ήταν θέμα χρόνου και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τον πρώτο του αγώνα στο φετινό Summerslam.


Συγκεκριμένα, τα σενάρια τα οποία είχαν κυκλοφορήσει ανέφεραν ότι ο Kurt Angle θα αγωνιζόταν εναντίον του Triple H στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού σε μία αναμέτρηση που θα είχε λογικά ως διακύβευμα τον έλεγχο του RAW.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, αλλά και με τα όσα υπογραμμίζει το CagesideSeats, οι ιθύνοντες του WWE δεν σχεδιάζουν να βάλουν τον Angle να αγωνιστεί σύντομα. 

Το επικρατέστερο σενάριο για αυτή την ώρα δείχνει ότι ο χρυσός ολυμπιονίκης θα είναι στο πλευρό του Jason Jordan στο Summerslam και στο επόμενο χρονικό διάστημα γενικότερα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kurt Angle: Υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί στο Summerslam; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top