ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Προπονήθηκε με τον Malignaggi ο McGregor

Ο Conor McGregor, μετά από αρκετές συζητήσεις, συνάντησε στο ring για προπόνηση τον επαγγελματία πυγμάχο Paul Malignaggi ώστε να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για την αναμέτρηση με τον Floyd Mayweather.

Κανείς από τους δύο δεν αποκάλυψε πως ακριβώς πήγε η προπόνηση, ωστόσο ο Malignaggi έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες. Συγκεκριμένα είπε τα ακόλουθα στον σταθμό του Sky Sports:

"Ο Mayweather δεν έχει παλέψει εδώ και δύο χρόνια. Πιστεύω πως ο Conor μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό στο έπακρον. Είναι μικρότερος σε ηλικία και έχει απίστευτη ενέργεια, σε αυτόν τον τομέα σίγουρα υπερτερεί. Ο Conor έχει διαφορετικό στυλ από όλους τους πυγμάχους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, έχει τα δικά του 'εργαλεία'. Ίσως αυτά τα εργαλεία να τον οδηγήσουν στη νίκη, ίσως και στην ήττα. Θα πρέπει να περιμένουμε την βραδιά της αναμέτρησης για να μάθουμε".

Ο Malignaggi έκανε περαιτέρω δηλώσεις στο NYFights :

"Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, αλλά πρέπει να ξέρετε πως ο McGregor δεν είναι χαζός. Έχει μέθοδο στην τρέλα του. Έχει ιδέες και ξέρει τι θέλει να κάνει, έχει σχέδιο, δεν είναι κάποιος τυχαίος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο καλύτερος πυγμάχος, αλλά η δύναμή του μπορεί να κάνει την διαφορά. Έχει πολύ καλό αριστερό, αλλά στο μποξ ειδικά ενάντια στον Mayweather, δεν μπορείς να είσαι μονοδιάστατος και σε αυτό δουλεύει ο McGregor. Βρίσκει περισσότερα 'όπλα' που μπορούν να τον βοηθήσουν να υπερτερήσει. Είναι προφανές πως αυτό πρέπει να κάνει, όλοι ξέρουν για το αριστερό του συμπεριλαμβανομένου και του Mayweather".

Μπορεί Malignaggi και McGregor να μην μας αποκάλυψαν γεγονότα από την προπόνησή τους, όμως ο Ιρλανδός δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όπου τον βλέπουμε να "χλευάζει" τον Malignaggi στο ring και να έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στο sparring. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει στοιχείο για το πως εξελίχθηκε η κατάσταση μιας και είναι προφανές πως ο Conor και η πλευρά του θα ήθελαν να βγει στην δημοσιότητα η πιο καλή στιγμή για τον UFC πρωταθλητή.

Ακολουθεί η δημοσίευση :
Item Reviewed: Προπονήθηκε με τον Malignaggi ο McGregor Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top