ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Βγήκε νοκ άουτ ο McGregor στην προπόνηση;

Ο πρώην welterweight πρωταθλητής, Jessie Vargas, υποστηρίζει πως ο Connor McGregor βγήκε νοκ άουτ από πυγμάχο εν ώρα προπόνησης για τον μεγάλο του αγώνα ενάντια στον Floyd Mayweather στις 26 Αυγούστου.

Ο Vargas δεν έμεινε έκπληκτος από τις φήμες σχετικά με τον Ιρλανδό μαχητή και δηλώνει τα ακόλουθα :

"Πιστεύω πως ο Floyd θα κερδίσει με νοκ άουτ. Ο Connor θα βγει εκτός μάχης μέσα σε 6 ή 7 γύρους. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι κατά 99% σίγουρη νίκη για τον Floyd. Το 1% είναι η πιθανότητα ο Connor να πετύχει μία τυχερή μπουνιά. Βγήκε ήδη νοκ άουτ στην προπόνηση. Τέτοια περιστατικά μαθαίνονται στον κύκλο του μποξ".

Συνήθως στις προπονήσεις οι πυγμάχοι χρησιμοποιούν γάντια περίπου 400 γραμμαρίων, ενώ στον αγώνα της 26ης Αυγούστου Mayweather και McGregor φαίνεται πως θα φορέσουν γάντια περίπου 230 γραμμαρίων, πράγμα που σημαίνει πως η προστασία στα χτυπήματα μειώνεται και αν όντως ισχύουν οι φήμες ίσως ο McGregor να βγει όντως εκτός μάχης όπως υποστηρίζει ο Vargas.

Ωστόσο έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τον Floyd Mayweather να κερδίζει με νοκ άουτ κι έτσι αυτή η πρόβλεψη για την αναμέτρηση δεν αποτελεί και την πιο σίγουρη. Ο αήττητος πυγμάχος δεν πιστεύει τις φήμες που κυκλοφορούν για τον McGregor μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις. Ο "Money" δήλωσε :

"Αν δε δω το αντίστοιχο βίντεο που να το αποδεικνύει δεν το πιστεύω. Βρίσκομαι σε επαφή με τον Jessie Vargas. Συζητάμε για κάποια πιθανή μας συνεργασία, ίσως την υπογραφή του στην Mayweather Promotions. Θα λάτρευα να δουλέψω ξανά με τον Jessie Vargas, αλλά δεν πιστεύω της φήμες μέχρι να δω κάτι με τα ίδια μου τα μάτια".

Item Reviewed: Βγήκε νοκ άουτ ο McGregor στην προπόνηση; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top