ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Πως θα ξεκινήσει το αποψινό Monday Night RAW;


Σύμφωνα με το PWInsider το σημερινό επεισόδιο του «κόκκινου» show θα ξεκινήσει με segment του Dean Ambrose, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με το τι έχει να πει ο "Lunatic Fringe".


Είναι βέβαια πολύ πιθανό να αναφερθεί και πάλι στον The Miz και στα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους τις τελευταίες βδομάδες και σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ζητήσει έναν ακόμη αγώνα για το I.C Championship με πιθανότερη τοποθεσία το Summerslam.

Ωστόσο, το feud ανάμεσα στους δύο έχει κουράσει την πλειονότητα του WWE Universe και επικρατεί η αίσθηση ότι δεν υπάρχει λόγος να δοθεί συνέχεια στην μεταξύ τους αντιπαλότητα, ώστε να δημιουργηθούν νέα storylines και να προκύψει νέος διεκδικητής για τον τίτλο του The Miz.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πως θα ξεκινήσει το αποψινό Monday Night RAW; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top