ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

RAW 3/7/2017: Σκοτώθηκαν Reigns - Strowman!


Πολύ ξύλο μεταξύ Reigns - Strowman. Χρειάστηκαν πάλι σεκιούριτι και σούπερσταρ για να χωρίσουν Joe και Lesnar. Από τα καλύτερα πρόμο ο Enzo Amore. Όλα έτοιμα για το Great Balls of Fire PPV.

Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Εnzo να κάνει ένα από τα καλύτερα πρόμο στο RAW και με πολύ πάθος και έξυπνες ατάκες να στοχοποιεί τον Cass για τις πράξεις του. Είπε πως ο ίδιος έχει πίστη στις ικανότητες του και χωρίς τις ατάκες του ο Cass θα ήταν τίποτα. Τέλος χρησιμοποίησε μερικές ατάκες από τραγούδια του Tupac και το κοινό τον επευφημούσε.
Μετά backstage ο Enzo επιτέθηκε στον Cass και έπρεπε να τους χωρίσουν.

Η Sasha Banks κατάφερε να υποτάξει την Bliss σε Tag αγώνα και πήρε το momentum με το μέρος της.

Ο Cedric Alexander νίκησε τον Noam Dar και η Alicia Fox θύμωσε.

Σε ένα Miz TV χωρίς καλεσμένο ο Miz άρχισε να λέει μία από τα ίδια για τον Ambrose πως επαναπαύθηκε στα κατορθώματα του καθώς δεν ξέρει πως να χειρίζεται την επιτυχία. Επίσης είπε προτιμάει να κάνει αστεία από το να παίρνει στα σοβαρά την δουλειά του στο WWE.
Σε αυτό το σημείο διέκοψε ο Ambrose που ζήτησε rematch αλλά διέκοψε εκ νέου ο Heath Slater ο οποίος ζήτησε αγώνα τίτλου καθώς είναι ο τελευταίος που νίκησε τον Miz. Την κατάσταση ήρθε να ξεκαθαρίσει ο Kurt Angle που είπε πως στο Great Balls of Fire θα παίξει ο Miz με τον Ambrose και τώρα στο RAW με τον Heath Slater για τον τίτλο.

Στο ματς τίτλου επικράτησε χαμός καθώς ενεπλάκησαν όλοι και το εκμεταλλεύτηκε ο Miz που νίκησε με Skull Crushing Finale. Μετά το ματς οι Miztourage έδειραν τον Ambrose και ο Miz έστειλε επιπλέον μήνυμα στον Lunatic με ένα δυνατό Skull Crushing Finale.

Ο Goldust ήρθε να παρουσιάσει την ταινία που τράβηξε την προηγούμενη εβδομάδα δέρνοντας τον Truth. Μετά την προβολή ο Truth βρισκόταν από πίσω του με ποπκορν και επιτέθηκε στον Goldust ο οποίος ξέφυγε μετά βίας.

O Hawkins πήγε να το παίξει μάγκας στον Rollins ρωτώντας πράματα στο κοινό, ο Seth δεν είχε όρεξη για τέτοια πράματα και του πήρε το μικρόφωνο αλλά και τον έδειρε σε 1 λεπτό. Μετά στράφηκε κατά του Wyatt λέγοντας πως είναι δειλός καθώς ποτέ δεν εμφανίζεται όταν πρόκειται για ξύλο.

Σε μια ταυτόχρονη συνέντευξη των Lesnar και Joe σε διαφορετικά δωμάτια ο Joe είπε πως κάνει πράξεις και ο Lesnar δεν κάνει τίποτα και ο Beast είπε πως απλά στο Great Balls of Fire θα νικήσει και θα φύγει με τον τίτλο. Τα αίματα άναψαν και ο Joe σηκώθηκε και πήγε να βρει τον Lesnar αλλά όταν έγινε αυτό ο Angle με ένα τσούρμο διαιτητές και σούπερσταρ τον κράτησαν πίσω και δεν έγινε τίποτα.

Ο Neville σε ένα ωραίο ματς νίκησε τον Mustafa Ali με το rings of saturn αλλά το κράτησε κλειδωμένο για αρκετή ώρα μέχρι να τον τραβήξει ο διαιτητής.

Ο Balor είχε ματς με τον Cesaro αλλά ενεπλάκησαν οι πάντες μέχρι και ο Elias Samson και έγινε χαμός έξω από το ρινγκ. Τελικά ο Balor βρήκε ένα άνοιγμα και κατάφερε να πετύχει το Coup de Grace για την νίκη.

Στο Main Event ο Strowman είπε πως αν τελικά εμφανιστεί στο ppv ο Reigns τότε θα τον αποτελειώσει και μέχρι τότε θέλει σήμερα ανταγωνισμό. Ακούστηκε η μουσική του Titus (χωρίς αντίδραση) αλλά είπε πως δεν θα πολεμήσει ο ίδιος αλλά αυτός που αντιπροσωπεί δηλαδή ο Apollo Crews. Όπως περιμέναμε ο  Strowman διέλυσε τον Crews και τον Titus και έβαλε τον Apollo στο ασθενοφόρο και χτύπησε για να φύγει. Αυτό δεν έφευγε όμως καθώς στην θέση του οδηγού ήταν ο Roman Reigns. Έπεσε αρκετό ξύλο αλλά το μεγαλύτερο γεγονός ήταν που ο Reigns έκανε ένα τεράστιο spear εκτός σκηνής σε τραπέζια.

Αποτελέσματα RAW 3/7/2017:

-Οι Sasha Banks & Bayley νίκησαν τις Bliss & Nia Jax
-Ο Cedric Alexander νίκησε τον Noam Dar
-Ο Miz νίκησε τον Heath Slater
-Ο Seth Rollins νίκησε τον Kurt Hawkins
-Ο Neville νίκησε τον Mustafa Ali
-Ο Finn Balor νίκησε τον Cesaro
-O Braun Strowman νίκησε τον Apollo Crews

Item Reviewed: RAW 3/7/2017: Σκοτώθηκαν Reigns - Strowman! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top