ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Seth Rollins: «Θέλω τον The Rock στην Wrestlemania»


Στο Sports Illustrated μίλησε ο Seth Rollins και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα όπως τις διατροφικές του συνήθειες, τη μεγάλη του νίκη στην Wrestlemania 31 και το γεγονός ότι θέλει να τεθεί αντιμέτωπος με τον The Rock σε μελλοντική Wrestlemania.


Τι δήλωσε για τον The Rock και γιατί τον κάλεσε μέσω Twitter σε αγώνα στην Wrestlemania:

«Νομίζω ότι όλοι τον σέβονται καθώς βρίσκεται εδώ στο WWE με τον έναν τρόπο ή τον άλλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δουλεύει πολύ σκληρά και για αυτό τον λόγο κερδίζει την εκτίμηση όλων, είτε εργάζεται στον δικό μας χώρο είτε στο χώρο του κινηματογράφου. Είναι ένας θρύλος, ο οποίος έχει βοηθήσει πάρα πολύ τη δική μας γενιά να γίνουμε επαγγελματίες παλαιστές και για όλους αυτούς τους λόγους χαίρομαι να δουλεύω μαζί του».

Για τα όσα έγιναν στην Wrestlemania 31:

«Δεν ξέρω πως το είχαν φανταστεί όλοι οι άλλοι, αλλά όταν έμαθα ότι θα φύγω από την Wrestlemania ως πρωταθλητής ενθουσιάστηκα, αλλά παράλληλα μου δημιουργήθηκε ένα αίσθημα ευθύνης καθώς ένιωσα ότι από δω και πέρα είμαι εγώ υπεύθυνος για να γεμίζω τις αρένες. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα και κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανος».

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Seth Rollins: «Θέλω τον The Rock στην Wrestlemania» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top