ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Steve Austin: Γιατί δεν εμφανίστηκε στο τελευταίο RAW;


Έντονες ήταν οι φήμες πριν το τελευταίο Monday Night RAW σχετικά με εμφάνιση του "Stone Cold" Steve Austin στο «κόκκινο» show. Αυτό μπορεί εν τέλει να μη συνέβη, ωστόσο οι φήμες είχαν βάση, καθώς υπήρξαν πράγματι προχωρημένες συζητήσεις του WWE με τον "Texas Rattlesnake".


Το πλάνο των ανθρώπων της εταιρίας ήταν να εμφανιζόταν ο Austin στο segment του MizTV, στο οποίο καλεσμένος ήταν ο LaVar Ball. Στο τέλος του segment ο Austin θα εκτελούσε ένα Stunner στον Ball, μία ιδέα που γενικά άρεσε στον πρώην WWE Champion.

Οι μάνατζερ όμως του Ball δεν συμφώνησαν με το concept και τελικά η συμμετοχή του Austin στο segment και στο επεισόδιο του RAW γενικότερα «ναυάγησε». Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι οι υπεύθυνοι του WWE επεξεργάζονται κι άλλες ιδέες προκειμένου να πείσουν τον Austin να δώσει το παρών σε κάποιο  live show στο άμεσο μέλλον καθώς γνωρίζουν την εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Steve Austin: Γιατί δεν εμφανίστηκε στο τελευταίο RAW; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top