ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Το TNA γίνεται επίσημα GFW


Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Anthem Entertainment, το TNA Wrestling επαναπροσδιορίζεται στο κοινό ως Global Force Wrestling ή αλλιώς GFW.


Το γεγονός θα γνωστοποιηθεί και στο Slammiversary, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή και ο Jeff Jarrett προχώρησε ήδη στις πρώτες δηλώσεις σχετικά με το θέμα:

«Είμαστε μία παγκόσμια εταιρία με συνεργασίες σε Μεξικό, Ιαπωνία και άλλες χώρες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί και οι τελικές επαφές θα γίνουν την Κυριακή στο Slammiversary».

O Jarrett ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Η επιμονή είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει εδώ και 15 χρόνια. Ήταν μία δύσκολη διαδρομή, αλλά τόσο η εταιρία, όσο και τα ταλέντα άντεξαν. Κοιτώντας από το 2005 ως το 2015 καταλαβαίνεις ότι τα αστέρια του σήμερα δημιουργήθηκαν εδώ. AJ Styles, Samoa Joe, Bobby Roode- ίσως τα πιο φρέσκα μεγάλα ονόματα αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ να δω ποιος θα είναι ο επόμενος AJ».

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Το TNA γίνεται επίσημα GFW Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top