ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Τέλος από το WWE ο Austin Aries


Αυτή μάλλον είναι η δυσάρεστη είδηση της ημέρας για το WWE Universe καθώς η μεγάλη εταιρία ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Austin Aries.


Η ανακοίνωση του promotion στην επίσημη ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα λιτή και δεν εξηγεί καθόλου τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Δυστυχώς ο Austin Aries δεν κατάφερε να αποδείξει την αναμφισβήτητη αξία του στους ιθύνοντες της εταιρίας, ενώ σίγουρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο τραυματισμός του σε αγώνα με τον Shinsuke Nakamura κατά τη διάρκεια της θητείας των δύο παλαιστών στο NXT.

Ο Aries επανήλθε στο κυρίως ρόστερ αρχικά ως σχολιαστής των αγώνων των Cruiserweights, αλλά δεν άργησε να μπει και πάλι στο ρινγκ προκαλώντας μάλιστα τον πρωταθλητή της κατηγορίας, Neville. Ο τελευταίος του αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου στο Extreme Rules, εκεί όπου ηττήθηκε από τον Neville και λίγες μέρες μετά ο ίδιος ανακοίνωσε τα προβλήματα τραυματισμών τα οποία τον ταλαιπωρούν.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τέλος από το WWE ο Austin Aries Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top