ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης ο αδερφός του Dolph Ziggler!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Cleveland.com, ο Donald Nementh, ο αδερφός του WWE superstar Dolph Ziggler, καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης την Δευτέρα 28 Αυγούστου για τον θάνατο του 34χρονου στρατιωτικού βετεράνου και διακινητή ναρκωτικών, Joshua Mascol, κατά την διάρκεια μιας ληστείας.

O Donald και ο Jack King δικάστηκαν τον Ιανουάριο του 2016 και οι δύο άντρες βρέθηκαν ένοχοι. Καταδικάστηκαν για ανθρωποκτονία, απαγωγή και ληστεία, ο Nemeth για 15 χρόνια ενώ ο συνεργός του King για 17. Ο Nemeth φαίνεται πως ήταν φίλος με τον Mascol και αγόραζε πολύ συχνά ναρκωτικά από αυτόν, ωστόσο σε μία απόπειρα να τον ληστέψουν μαζί με τον King τα πράγμα κύλησαν προς το χειρότερο, οι άντρες αντάλλαξαν πυρά και ο Mascol κατέληξε νεκρός.

Κανείς από τους δύο δεν ομολόγησε πως σκότωσε τον Mascol και οι κάμερες από τον τόπο του εγκλήματος δεν βοήθησαν στο να αναγνωριστεί ο υπεύθυνος. Ο Nemeth ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του Mascol και είπε πως εδώ και χρόνια είναι μπλεγμένος με τα ναρκωτικά, γεγονός που τον έχει απομακρύνει από πολλούς φίλους.

Ο Dolph Ziggler, του οποίου το αληθινό όνομα είναι Nick Nemeth, δεν έχει κάνει καμία δήλωση πάνω στο θέμα.

Item Reviewed: Καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης ο αδερφός του Dolph Ziggler! Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top