ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Τραυματίστηκε ο Big Cass

Ο Big Cass βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Enzo Amore σε ένα Brooklyn Streer Fight ματς στο περασμένο επεισόδιο του RAW. Ο Cass έπεσε άτσαλα από το ring και φάνηκε πως χτύπησε το γόνατό του. Ο αγώνας σταμάτησε και ο Amore ανακηρύχθηκε νικητής, ωστόσο όλο αυτό δεν ήταν στα σενάρια του WWE.

Ο Big Cass υπέστη τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο. Πέρασε από κάποιες εξετάσεις και είναι πολύ πιθανό ο μεγαλόσωμος παλαιστής να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του, γεγονός που θα οδηγήσει στην απουσία του από τα ring του WWE  για περίπου εννέα μήνες.

Η εταιρία του Κονέκτικατ δημοσίευσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό :

"Μία μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο του Big Cass δείχνει πως θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. 

'Φαίνεται ότι έχει ρήξη στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο (ACL), πιθανώς μία ενδιάμεση ρήξη στο μηνίσκο, αλλά πρέπει να περιμένουμε να ακτινολόγο να αξιολογήσει πλήρως την μαγνητική τομογραφία και να μας δώσει την πλήρη διάγνωσή του', είπε ο Dr. Chris Robinson.

Ο Cass θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αυτή την εβδομάδα για να αποκαταστήσει την ζημιά και μετά θα αρχίσει τον μακρύ δρόμο για την επιστροφή στο ring.

'Μία τυπική ρήξη τέτοιου είδους συνήθως απαιτεί περίπου εννέα μήνες για να ανακάμψει ο αθλητής. Είναι δύσκολο να δούμε την έκταση του τραυματισμού ακόμα για αυτό και θα γίνουν περισσότερες εξετάσεις' δήλωσε ο Robinson".

Item Reviewed: Τραυματίστηκε ο Big Cass Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top