ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Chris Jericho: Γιατί εμφανίστηκε στο τελευταίο Smackdown Live του Ιουλίου;


Στις 25 Ιουλίου ο Chris Jericho εμφανίστηκε στο Smackdown Live και συμμετείχε μάλιστα σε triple threat ματς για το US Championship εναντίον των Kevin Owens και AJ Styles.


Ωστόσο, στα δύο τελευταία επεισόδια του «μπλε» show ο "Y2J" δεν έδωσε το παρών, κάτι το οποίο οφείλεται στο γεγονός ότι δεν επέστρεψε σε full-time ρόλο, για την ακρίβεια ούτε σε ρόλο part-time ακόμη.

Στην πραγματικότητα, ο Jericho βρέθηκε στο Richmond στις 25 Ιουλίου για ένα επεισόδιο του Southpaw Regional Wrestling και για να πάρει συνέντευξη από τους Tyler Breeze και Fandango. Εκεί όμως ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δέχτηκε πρόταση από τους ιθύνοντες του WWE να αγωνιστεί ώστε να δοθεί και συνέχεια στο feud ανάμεσα σε AJ Styles και Kevin Owens.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Chris Jericho: Γιατί εμφανίστηκε στο τελευταίο Smackdown Live του Ιουλίου; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top