ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

*LIVE* Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Το ringsofpain.gr σας μεταφέρει ζωντανά τις εξελίξεις γύρω από την θρυλική μάχη μεταξύ του αήττητου Floyd Mayweather JR και του αστέρα του UFC, Conor McGregor.

Επιμέλεια: Νότης Καμπέρης και Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι η μάχη, που θα παρακολουθήσει ολόκληρος ο πλανήτης. Είναι η μάχη, στην οποία θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο κόσμος της πυγμαχίας και ο κόσμος των MMA. Ποιος θα βγει νικητής; Θα το μάθουμε σε μερικές ώρες.

Πού θα το δείτε;

Πρωτοτυπία για τα ελληνικά δεδομένα. Το Conor McGregor vs Floyd Mayweather θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTE SPORT 6. Εάν δεν είστε συνδρομητές του καναλιού, μπορείτε με μια σύντομη πλοήγηση μερικά λεπτά πριν την έναρξη της μεγάλης αυτής μάχης να βρείτε μερικά livestream.

Mayweather vs McGregor Event (report):

Tabithi vs Cunningham

Την αυλαία άνοιξαν οι Andrew Tabiti και ο Steve Cunningham με διαιτητή τον Jay Nady. Να αναφέρουμε ότι ο πρώτος ανήκει στην «Money Team» με τον Floyd Mayweather Sr να δίνει το παρόν στη γωνία του αθλητή. Αγωνιστικά ο Tabiti ξεκίνησε καλύτερα τον πρώτο γύρο μπορούμε να πούμε. Ο Tabiti ξεκίνησε πιο επιθετικά το ματς, προσπαθώντας να χτυπήσει τον αντίπαλό του και να του δημιουργήσει προβλήματα, ενώ ο Cunnigham έπαιξε πιο αμυντικά, προσπαθώντας να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς να δεχθεί χτυπήματα που θα τον προβληματίσουν.

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε και τελείωσε ακριβώς όπως ο πρώτος. Δηλαδή ο Tabiti μπήκε πολύ επιθετικά και δυνατά σε σχέση με τον Cunningham. Ο Tabiti ήταν εξαιρετικά επιθετικός και πέρασε ορισμένα χτυπήματα προς τον αντίπαλό του. Αντίθετα ο Cunningham περίμενε τον αντίπαλό του, χωρίς να περνάει αρκετά χτυπήματα. Γενικά και ο πρώτος και ο δεύτερος γύρος μπορούμε να πούμε ότι άνηκε περισσότερο στον Tabiti.

Ο τρίτος γύρος χωρίς άνηκε και πάλι στον Tabiti. Γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό. Ο Tabiti ως και ποιο νέος και ενεργητικός από τον αντίπαλό του, είχε ρυθμό και επιθετικότητα και πέρασε αρκετά χτυπήματα και πάλι στον Cunningham. Συμπερασματικά και αυτός ο γύρος άνηκε στον Tabiti. Στον τέταρτο γύρο το παιχνίδι απέκτησε αρκετό ρυθμό και από τους δύο αθλητές. Δηλαδή και οι δύο πέρασαν αρκετά χτυπήματα και το θέαμα ήταν περισσότερο.

Ο πέμπτος γύρος ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό. Ο Tabiti μπήκε δυνατά αλλά και πάλι ο Cunningham απάντησε με τη σειρά του. Πέρασε κάποια χτυπήματα, χωρίς όμως να προβληματίσει τον αντίπαλό του. Ουσιαστικά ο Tabiti προσπαθούσε να κουράσει τον αντίπαλό του και να τον εξαντλήσει. Ο έκτος γύρος ήταν λίγο διαφορετικός, καθώς ο Cunningham πέρασε κάποια χτυπήματα αρχικά με τον Tabiti να παίζει πιο αμυντικά. Ωστόσο στην πορεία κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να χτυπήσει σημαντικά τον αντίπαλό του. Γενικότερα ο αγώνας είχε ρυθμό και μπορούμε να πούμε ότι τα αίματα είχαν ανάψει.

Ο έβδομος γύρος άρχισε και ο Cunningham θα λέγαμε ότι δέχθηκε ορισμένα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα. Σίγουρα ήταν σημαντικά χτυπήματα που ταλαιπώρησαν τον αντίπαλό του. Ο Tabiti έλεγχε απόλυτα τον αγώνα και όποτε έπρεπε έκανε επίθεση και όταν ήθελε ήταν πιο συντηρητικός. Γενικά ο  Cunningham ήταν αρκετά προβληματισμένος. Κάπως έτσι συνεχίστηκε και ο όγδοος γύρος, με τον Tabiti να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Όποτε μπορούσε έκανε επιθέσεις και παράλληλα αμυνόταν χωρίς να δέχεται αρκετά χτυπήματα.

Στον ένατο γύρο ουσιαστικά τα πράγματα ήταν ίδια, καθώς ο Tabiti έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Ο Cunningham δεν μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα με αποτέλεσμα να δέχεται αρκετά χτυπήματα και να ταλαιπωρείται συνεχώς από τον Tabiti. Γενικότερα ήταν κινητός και έτρεχε και τον Cunnignham. Κι ο δέκατος γύρος κινήθηκε στα επίπεδα των τελευταίων γύρων, καθώς ο Tabiti είχε πάρει σαφώς το προβάδισμα κι έκανε ότι ήθελε στο ring. Συγκεκριμένα έλεγχε τον αγώνα απόλυτα και εξ' αρχής ήταν το απόλυτο φαβορί για την νίκη που και πήρε.

ΝΙΚΗΤΗΣ: Andrew Tabiti με ομόφωνη απόφαση (15-0-0, 12 KO)

Άφιξη Floyd

Μόλις έφτασε ο Floyd Mayweather στην αρένα, συνοδευόμενος από μουσική. Παράλληλα μαζί του είχε και το team του. Να σημειώσουμε ότι ήταν άνετος και γενικότερα είχε αυτοπεποίθηση πριν από το τελευταίο -πιθανόν- ματς του.

Nathan Cleverly vs Badou Jack:

Οι δύο πυγμάχοι έκαναν την είσοδό τους στο ρινγκ, μέσα σε πλήθος θεατών. Ο Tony Weeks είναι ο διαιτητής των δώδεκα γύρων του παιχνιδιού.

Οι δύο αθλητές ξεκίνησαν διστακτικά στον μαραθώνιο των δώδεκα γύρων. Καλές άμυνες στον πρώτο γύρο, με τον Badou Jack να παίρνει ελαφρύ προβάδισμα, βρίσκοντας διάδρομο με δύο δεξιά overhand. Στον δεύτερο γύρο ο Cleverly ισορρόπησε, ανεβάζοντας την απόδοσή του και πετυχαίνοντας ορισμένα καθαρά χτυπήματα. Τρίτος και τέταρτος γύρος... αποκλειστικά στον Badou Jack, με τον Cleverly να αιμορραγεί, ύστερα από συνεχόμενα βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο στην γωνία του ρινγκ. Ο 5ος γύρος ήταν καταλυτικός, με τον Cleverly να εξασθενεί και τον Weeks να διακόπτει τον αγώνα.

ΝΙΚΗΤΗΣ: BADOU JACK ME TECHNICAL KNOCK OUT (21-3-1, 13 KO)

Άφιξη McGregor

Ο Conor McGregor έφθασε στην αρένα, συνοδευόμενος από την σύζυγό του και το παιδί του. Ο Ιρλανδός έκανε αισθητή την είσοδό του και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια... με αέρα.ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΓΑΝΤΙΩΝ 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται η σφράγιση γαντιών του Floyd Mayweather και του Conor McGregor. Να αναφέρουμε ότι οι ο Floyd ήταν αγχωμένος, ενώ ο Conor έδειχνε να μην έχει άγχος για την αναμέτρηση.

Εκλεκτές παρουσίες

Στην αρένα τη δεδομένη χρονική στιγμή εισήλθαν οι Mike Tyson, LeBron James και J.R Smith. Ο ένας όπως όλοι γνωρίζουμε είναι σπουδαίος πυγμάχος ενώ οι άλλοι δύο είναι αθλητές των Cleveland Cavaliers, ομάδα του NBA. Επιπλέον βρίσκεται ο Gigi Golovkin και ο Ozzy Osbourne με τη γυναίκα του.

Gervonta Davis vs Francisco Fonsenca

Στο συγκεκριμένο αγώνα διαιτητής θα είναι ο Russell Mora. Ο πρώτος γύρος ήταν περισσότερο αναγνωριστικός. Οι δύο παίκτες ήταν συντηρητικοί και πέρασαν ορισμένα χτυπήματα, χωρίς όμως να είναι πολύ δυνατά και να προβληματίσουν κάποιον πυγμάχο/

Ο δεύτερος γύρος ήταν καλύτερος από τον πρώτο. Οι δύο αθλητές δεν κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα αλλά θα λέγαμε ότι τόσο ο Davis όσο και ο Fonsenca ανέβασαν στροφές και πέρασαν αρκετά χτυπήματα εκ των οποίων ορισμένα ήταν δυνατά και προβλημάτισαν τους πυγμάχους.

Ο τρίτος γύρος ξεκίνησε και πάλι εντυπωσιακά, καθώς ο Davis είχε ανεβάσει αρκετά ρυθμούς και χτυπούσε αδιάκοπα τον αντίπαλό του. Στην συνέχεια βέβαια, δηλαδή προς το τέλος του γύρου, ο Fonsenca ηρέμησε τον ρυθμό και πήγε το ματς στα μέτρα του για να μην βγει νοκ άουτ.

Ο τέταρτος γύρος ήταν εντυπωσιακός, καθώς ο Davis ειρωνεύτηκε στην κυριολεξία τον Fonsenca και ουσιαστικά τον κορόιδευε μπροστά του. Συγκεκριμένα είχε κατεβασμένα τα χέρια του και δεν έπαιζε, ενώ παράλληλα του έβγαζε και την γλώσσα έξω. Αυτό όμως αφύπνισε τον Κοσταρικανό, ο οποίος πέρασε δυναμικά χτυπήματα προς τον Davis.

Ο πέμπτος γύρος άνηκε θα λέγαμε στον Fonsenca σε μικρό βαθμό. Ο Κοσταρικανός έδειξε μαχητικότητα και δεν επηρεάστηκε από τις προκλήσεις του αντιπάλου του, ο οποίος δεν έπαιζε σοβαρά και στην ουσία δεν τον σεβόταν. Γενικότερα πέρασε ορισμένα χτυπήματα στον Davis και τον προβλημάτισε θα λέγαμε αρκετά.

Στον έκτο γύρο ο Davis κέρδισε τον ρυθμό του αγώνα. Ο Fronsenca έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δέχθηκε ορισμένα καλά χτυπήματα, τα οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετά δυνατά για να κερδίσουν με νοκ άουτ τον αντίπαλό του. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι ο συγκεκριμένος γύρος ήταν ο χειρότερος απ' όλους τους υπόλοιπους που παίχτηκαν.

Ο έβδομος γύρος άνηκε ξεκάθαρα θα λέγαμε στον Fronsenca. Ο Κοσταρικανός πέρασε αρκετά δυνατά χτυπήματα στον αντίπαλό του και μάλιστα τον έφτασε στο σημείο να εκνευριστεί και να παραπονεθεί προς τον διαιτητή. Βέβαια προς το τέλος του συγκεκριμένου, ο Fronsenca δέχθηκε ορισμένα δυνατά χτυπήματα από τον Davis αλλά γενικότερα ο γύρος δεν του άνηκε.

Στον όγδοο γύρο ο Davis έκλεψε συγκεκριμένα το παιχνίδι, καθώς χτύπησε τον Fronsenca αρκετά δυνατά στο κεφάλι και κατάφερε να τον βγάλει νοκ άουτ. Ήταν δεδομένο ότι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν θα τελείωνε στους δώδεκα γύρους. Βέβαια ο Davis μετά τη δυνατή γροθιά που έριξε στον Fronsenca, αποφάσισε να ρίξει και μια δεύτερη αντικανονική που ουσιαστικά ήταν και το τελειωτικό χτύπημα. Χτύπημα, το οποίο προκάλεσε ακόμα και τις αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου, ο οποίος γιουχάρισε.

Βέβαια οι διαιτητές τελικά έδωσαν τη νίκη στον Davis, ο οποίος μάλιστα όταν έκανε τις τελικές του δηλώσεις δεχόταν σωρεία αντιδράσεων. Θα λέγαμε ότι κάτι τέτοιο ήταν δικαιολογημένο, καθώς ο Davis έχει χτυπήσει αντικανονικά τον αντίπαλό του και έτσι κατάφερε να τον κερδίσει.

ΝΙΚΗΤΗΣ: Gervonta Davis με KO (19-0-0, 18 KO)

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τραγούδησε η Demi Lovato.

O Conor McGregor μπήκε... αδιάβαστος στους πρώτους γύρους κόντρα στον Floyd Mayweather, ξοδεύοντας όλες του τις δυνάμεις. Ο Floyd Mayweather ήξερε ότι το παιχνίδι θα έληγε στους δώδεκα γύρους και έδειξε την απαραίτητη υπομονή. Ο Ιρλανδός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και επανήλθε στον όγδοο γύρο. Ωστόσο, ο Pretty Boy είχε στήσει ήδη την παγίδα και ήταν πλέον... αργός θάνατος για τον αντίπαλό του.

Ο McGregor προχώρησε σε μερικά αντικανονικά χτυπήματα. Δεν έπαιξε την απαραίτητη άμυνα, εξαντλήθηκε και το πλήρωσε με το ακριβό νόμισμα του TKO. Ο Mayweather πέρασε απανωτά χτυπήματα, με τον διαιτητή να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να διακόπτει το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, ο McGregor ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι.

Το επαγγελματικό ντεμπούτο του αστέρα του UFC κρίνεται άκρως θετικό. Το ευχαριστήθηκαν άπαντες αυτό το θρυλικό ματς. Ο Mayweather έσπασε το ρεκόρ του Rocky Marciano, πετυχαίνοντας το 50-0.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: *LIVE* Floyd Mayweather vs Conor McGregor Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top