ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Mayweather - McGregor : Αναμενόμενο αλλά καλό!

Η μεγάλη σύγκρουση μεταξύ Mayweather και McGregor ολοκληρώθηκε όντας άκρως ικανοποιητική για τον κόσμο που την παρακολούθησε. Ο Floyd ήταν ο ξεκάθαρος κυρίαρχος παίρνοντας την νίκη με τεχνικό νοκ άουτ κατά την διάρκεια του δέκατου γύρου.

Ο McGregor με εξέπληξε σε μερικά σημεία μιας και κατάφερε να πετύχει με κάποια καλά χτυπήματα τον Floyd. Παράλληλα ο Mayweather δεν ήταν ο συνηθισμένος εαυτός του γεγονός που έδωσε άλλον "αέρα" στην αναμέτρηση. Κατά τ' άλλα όλα κύλησαν όπως τα περίμενα, ο Conor ήταν επιθετικός στους πρώτους τέσσερις με πέντε γύρους ενώ ταυτόχρονα ο Floyd προσπαθούσε να τον κουράσει και να τον "διαβάσει", πράγμα που κατάφερε και μετά άρχισε να κυνηγάει το νοκ άουτ το οποίο πέτυχε στον δέκατο γύρο.

Ο Conor ήταν πολύ άτσαλος και η έλλειψη γνώσης και εμπειρίας στο χώρο φάνηκαν από την αρχή. Ουκ ολίγες ήταν οι φορές που δεν ήξερε πως να χτυπήσει τον αντίπαλό του ή που προσπάθησε να τον σφυροκοπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού, κάτι που φυσικά απαγορεύεται στον κόσμο της πυγμαχίας για αυτό και δέχτηκε αρκετές παρατηρήσεις από τον διαιτητή. Σέβομαι όμως την προσπάθειά του και τα κότσια του.

Ο Floyd Mayweather έγραψε ιστορία σημειώνοντας τη νίκη νούμερο 50. Ξεπέρασε το 49-0 του θρύλου Rocky Marciano και ήρθε άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο hall of fame της πυγμαχίας. Ήταν ήρεμος και συγκεντρωμένος στον αγώνα και η διαφορά των ικανοτήτων του από του αντιπάλου του ήταν πιστεύω σε όλους εμφανής. Δήλωσε πως πλέον αποσύρεται εντελώς από τον χώρο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι εκατό τοις εκατό σίγουρος με τον "Money".

Όσον αφορά το μέλλον του McGregor στην πυγμαχία, δεν θα το χαρακτήριζα λαμπρό. Θα είχε σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες να κερδίσει μεγάλα ονόματα όπως ο Saul "Canelo" Alvarez ή ο Gennady Golovkin και δεν θα μπορέσει να μαζέψει ξανά τόσα πολλά εκατομμύρια. Αν αφιερώσει όμως περισσότερο χρόνο στο μποξ με σκληρή προπόνηση ίσως να τον ξαναδούμε να αγωνίζεται στο μέλλον. Η καριέρα του βέβαια στις MMA έχει σίγουρα πολλές επερχόμενες νίκες.

Το Mayweather - McGregor ήταν μία μεγάλη καινοτομία, διασταυρώθηκαν δύο διαφορετικοί μαχητικοί κόσμοι, γράφτηκε ιστορία και τελικά η μάχη πέτυχε τον στόχο της, τράβηξε την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων από κάθε πλευρά του πλανήτη, είχε τεράστια κέρδη και ήταν αν μη τι άλλο διασκεδαστική.

Item Reviewed: Mayweather - McGregor : Αναμενόμενο αλλά καλό! Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top