ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Mayweather - McGregor : Οι αριθμοί

Σε όλους τους μεγάλους αγώνες για οποιοδήποτε άθλημα, είτε ποδόσφαιρο είτε μπάσκετ ή για την συγκεκριμένη περίπτωση πυγμαχία, πάντα τριγυρίζουν τον αγώνα διάφοροι αριθμοί και στατιστικά. Ας δούμε λοιπόν μερικούς αριθμούς για το Mayweather - McGregor.

40 - 29 : Η ηλικία του Floyd και του Conor αντίστοιχα, κατηγορία η οποία ευνοεί μεν τον Ιρλανδό αλλά δείχνει και την εμπειρία του αήττητου πυγμάχου.

1.73 - 1.75 : Ακόμα και στο ύψος ο McGregor έχει ένα μικρό προβάδισμα.

5 - 2 : Ο Floyd έχει κατακτήσει τίτλους σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες βάρους κατά την διάρκεια της πυγμαχικής του καριέρας. Από την άλλη ο Conor σε μόνο δύο στην καριέρα του στις μεικτές πολεμικές τέχνες. Ωστόσο ο McGregor είναι το μόνο άτομο στην ιστορία του UFC που έχει ένα τέτοιο κατόρθωμα στο βιογραφικό του.

1 : Θα δείξει το κοντέρ των ηττών σε αγώνες μποξ για έναν από τους δύο μαχητές μετά από την αναμέτρηση στις 26 Αυγούστου.

50 : Νίκες θα φτάσει ο Mayweather εφόσον καταφέρει και υπερισχύσει απέναντι στον αντίπαλό του, γεγονός που θα τον κάνει τον μοναδικό αήττητο παγκόσμιο πρωταθλητή.

26 : Νοκ άουτ έχει πετύχει στην επαγγελματική του καριέρα ο Floyd Mayweather, ο οποίος δηλώνει πως ο Conor θα αποτελέσει το νούμερο 27.

1 : Είναι ο αριθμός στον οποίον κατατάσσει τον Floyd το ESPN στη λίστα με τους καλύτερους πυγμάχους τα τελευταία 25 χρόνια.

18 : Νοκ άουτ έχει πετύχει ο Conor McGregor στην καριέρα του στις MMA. Κανένα βέβαια σε αγώνα μποξ, αφού αυτός θα είναι ο πρώτος του.

4 : Θα είναι οι γύροι που θα χρειαστεί ο Conor για να βγάλει εκτός μάχης τον αντίπαλό του, σύμφωνα βέβαια με τον ίδιο.

0 : Φορές έχουν πέσει νοκ άουτ οι δύο μαχητές.

100.000.000 : Δολάρια είναι το μικρότερο ποσό που μπορεί να εισπράξουν οι δύο μαχητές μετά από τον αγώνα.

300.000.000 : Δολάρια υπολογίζει ο Floyd πως είναι το μέγιστο ποσό που μπορεί να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό μόλις τελειώσει ο αγώνας. Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται κέρδη από τον αγώνα, τους χορηγούς, τα εισιτήρια κ.α.

5.000.000 : Άνθρωποι αναμένεται να αγοράσουν το PPV. Αν κάτι τέτοιο συμβεί θα σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων αγορών για PPV που είναι 4.600.000 για το Mayweather - Pacquiao.

Item Reviewed: Mayweather - McGregor : Οι αριθμοί Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top