ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

RAW 21/8/2017: Επιστροφή Cena και συμμαχία με Reigns!Τα έβαλε με τον Lesnar ο Strowman, επέστρεψε ο Cena που έβαλε στο στόχαστρο τον Reigns. Οι νέοι πρωταθλητές πάλεψαν με τους Hardyz. Συμμαχία Miz και Joe στο main event εναντίων των Cena - Reigns. Street fight οι Enzo και Cass.


Το επεισόδιο ξεκινάει με τους Lesnar - Heyman όλο χαμόγελα μετά την τεράστια νίκη του beast στο SummerSlam. Ωστόσο πριν προλάβουν να χαρούν καλά καλά, εμφανίστηκε ο Strowman ο οποίος δεν είχε όρεξη για λόγια και μπήκε κατευθείαν στο ψητό αφού διέλυσε τον Lesnar και τον άφησε ξαπλωμένο κατευθείαν, σηκώνοντας τον τίτλο.

Οι Enzo και Cass πάλεψαν σε Street fight μέχρι που ο Cass νίκησε.. τον εαυτό του, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αυτόματα πήρε την νίκη ο Enzo που απλά άντεξε.

Η Emma συνέχισε να παίρνει ευκαιρίες τις οποίες σπαταλάει καθώς έχασε πάλι, εύκολα από την Nia Jax.

Στην μάχη των στυλ μουσικής, ο Elias Samson νίκησε γρήγορα των R - Truth.

Ο Angle είχε υποσχεθεί μια έκπληξη για απόψε και παρουσίασε τον Cena ο οποίος έκανε την επιστροφή του μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Ο Cena είπε πως τον προσκάλεσε ο Angle στο RAW και εκείνος δέχτηκε αμέσως. Ο λόγος που εμφανίστηκε ήταν πως θέλει να αναμετρηθεί με έναν συγκεκριμένο Superstar. Διέκοψε ο Reigns και ο Cena είπε πως αυτόν έψαχνε. Ακούστηκε και το κοινό που φώναξε για τον Undertaker. Ο Cena είπε πως δεν ήρθε άλλο για να μιλήσει αλλά.. διακόπτει ο Miz με τον οποίο το κοινό ξετρελάθηκε ( είπε αλήθειες εδώ που τα λέμε) αφού είπε πως αυτοί οι δύο όλο παίρνουν ευκαιρίες αλλά τώρα είναι η σειρά του Miz. Προτάθηκε Tag αγώνας αλλά παρτενέρ του Miz θα είναι ο Samoa Joe ο οποίος έχει ακόμα προβλήματα με τους άλλους δύο.

Σε ένα ματς για να χωρέσουν όλοι οι Cruiserweights και έγινε χαμός, νίκησαν οι Metalik, Swann, Ali και Cedric Alexander.

Οι Hardyz βγήκαν να συγχαρούν τους νέους πρωταθλητές και τους προκάλεσαν σε ματς το οποίο και δέχτηκαν. Το ματς αποδείχτηκε πολύ καλό και τελικά πήραν την νίκη οι Rollins & Ambrose με συνεργασία εναντίον του Jeff.

Η Sasha Banks εμφανίστηκε με γιορτινή διάθεση μετά την νίκη τίτλου και φυσικά την διέκοψε η Bliss η οποία ζήτησε το rematch της την επόμενη εβδομάδα.

Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ματς για τον Jordan, τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Finn Balor που πήρε τη νίκη με Coup de Grace.

Στο Main event της βραδιάς Cena και Reigns κατάφεραν να πάρουν την νίκη εναντίον των Miz & Joe αν και υπήρξε ένταση μεταξύ τους διότι ο Reigns χτύπησε κατά λάθος Superman punch στον Cena. To RAW κλείνει με τους Reigns - Cena να κοιτιούνται.

Αποτελέσματα RAW 21/8/2017:

-Ο Enzo Amore νίκησε τον Big Cass
-Η Nia Jax νίκησε την Emma
-Ο Elias νίκησε τον R-Truth
-Οι Cedric Alexander, Rich Swann, Mustafa Ali & Gran Metalik νίκησαν τους Noam Dar, Ariya Daivari, Tony Nese & Drew Gulak
-Οι Rollins & Ambrose νίκησαν τους Hardyz
-Ο Finn Balor νίκησε τον Jason Jordan
-Οι John Cena και Roman Reigns νίκησαν τους Miz και Samoa Joe

Item Reviewed: RAW 21/8/2017: Επιστροφή Cena και συμμαχία με Reigns! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top