ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

RAW 28/8/2017: Δεν μπορεί να κρατήσει τίτλο η Banks!


Από το πουθενά διεκδικητής για το Intercontinental ο Jeff Hardy. Μπηχτές και βαριές κουβέντες μεταξύ Cena - Reigns. Πολλά λόγια από Heyman, ξανά έχασε τον τίτλο η Banks. Single ματς οι Tag Team πρωταθλητές.Το RAW ξεκινάει με τον Miz έτοιμο να γκρινιάξει για τα πάντα αλλά πριν προλάβει να βγάλει άχνα εμφανίστηκε ο Kurt Angle. Ο Miz του είπε πως δεν του δείχνει σεβασμό αλλά ο Angle είπε πως δείχνε σεβασμό στον τίτλο γιαυτό θα γίνει ένα Battle Royal τώρα και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Miz την επόμενη εβδομάδα.
Στο ματς, είχε ρέντα ο Balor αλλά εμφανίστηκε στα σκοτάδια ο Wyatt και τον απέκλεισε. Έτσι ο Jordan απέκλεισε το Miztourage μόνος του και τελικά ο Jeff τον απέκλεισε τελευταίο και πήρε την ευκαιρία για τον τίτλο Intercontinental.

Ο Enzo πήρε την νίκη από τον Noam Dar με ένα- μάλλον αστείο- Finisher.

Ο Heyman με τον Lesnar κάνανε την εμφάνισή τους και ο advocate άρχισε να μιλάει για πολύ ώρα μέχρι που άρπαξε το μικρόφωνο απ' τα χέρια του ο Lesnar και είπε ''Suplex city - B*tch''.

Ο Cesaro κατάφερε να νικήσει τον Rollins αφού είχε αποσπασμένη προσοχή
Αμέσως μετά παίξανε οι Sheamus - Ambrose με τον τελευταίο να παίρνει την νίκη μετά από Dirty Deeds και τους Rollins, Cesaro να πλακώνονται έξω από το ρινγκ.

Η Emma νίκησε την Mickie James και επαναλάμβανε στο μικρόφωνο συνέχεια πως αυτή ξεκίνησε το Women's revolution (λίγο σαν τρελή).

Το highlight του επεισοδείου ήταν αναμφίβολα το contract signing μεταξύ των Reigns και Cena. Ανταλλάχτηκαν προσβολές που σπάσανε το τέταρτο τοίχος (δηλαδή απευθείας επικοινωνία με αυτά που ξέρει το κοινό), δηλαδή ο Cena είπε πως ο Reigns είναι απλά μια φθηνή αντιγραφή του Cena. Επίσης τον κορόιδεψε πως δεν μπορεί να κάνει ένα σωστό πρόμο. Ο Reigns από την άλλη έκανε ένα από τα καλύτερα του πρόμο με πάθος λέγοντας πως ο Cena είναι ψεύτικος και ''Fake ass B*tch'' και πως το κοινό τον γιουχάρει επειδή ''Cena sucks'' ξεσηκώνοντας τους πάντες. Επίσης είπε πως αυτός έστειλε στη σύνταξη τον Undertaker οπότε δεν έχει ανάγκη να παλέψει τον Cena. Ο Doctor of Thugonomics είχε τον τελευταίο λόγο και είπε πως ο ίδιος δεν είναι ο Taker που είχε χαλασμένο γοφό και ήταν στο τέλος της καριέρας του. Επίσης είπε πως είναι ακόμα εδώ ακόμα και part timer επειδή ο Reigns δεν κάνει καλά την δουλειά του. Υπέγραψαν και οι δύο και ετοιμάστηκαν για ξύλο αλλά εμφανίστηκαν οι Gallows & Anderson και ο Angle έκανε τον Cena και Reigns ξανα Tag team.

Στο ματς, πήραν τη νίκη οι δύο αντίπαλοι στο No Mercy με ταυτόχρονα Finisher.

Ο... Pelvis Wesley (Heath Slater) διέκοψε τον Elias Samson και πήγε να χορέψει μαζί του αλλά ο Samson δεν είχε όρεξη και τον πλάκωσε.

Στο Main Event η Alexa Bliss νίκησε με το όχι τόσο εντυπωσιακό DDT της την Sasha Banks η οποία από ότι φαίνεται δεν μπορεί να κάνει defend τον τίτλο της όσες φορές και αν τον είχε. Μετά το ματς βγήκε η Nia Jax να συγχαρεί την Bliss αλλά την ξάπλωσε στα γρήγορα και σήκωσε τον τίτλο κάνοντας εμφανείς τις προθέσεις της για το μέλλον.

Αποτελέσματα RAW 28/8/2017:

-Ο Jeff Hardy νίκησε το Battle Royal και έγινε νούμερο 1 διεκδικητής για το Intercontintental Championship.
-Ο Enzo Amore νίκησε τον Noam Dar.
-Ο Cesaro νίκησε τον Seth Rollins
-Ο Ambrose νίκησε τον Sheamus.
-Η Emma νίκησε την Mickie James
-Οι Cena & Reigns νίκησαν τους Gallows & Anderson
-Η Alexa Bliss νίκησε την Sasha Banks και έγινε η νέα Women's Champion.

Item Reviewed: RAW 28/8/2017: Δεν μπορεί να κρατήσει τίτλο η Banks! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top