ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

RAW 7/8/2017: Χαώδες Last Man Standing με παρεμβολή!


Κατέστρεψε το Miz TV ο Lesnar, νέο όχι σε επανένωση της Shield αυτή τη φορά από τον Rollins. Τραυματισμός για την Bayley και νέα Number 1 contender την επόμενη εβδομάδα. Χαοτικό ματς ως συνήθως οι Reigns - Strowman.


Το επεισόδιο ξεκινάει με το Miz TV με έναν νευριασμένο Miz που ήθελε την εκδίκηση του αμέσως από τον Jason Jordan. Εμφανίστηκε ο Angle που ενημέρωσε τον Miz πως θα έχει καλεσμένο... τον Brock Lesnar! Ο beast βγήκε έξω αλλά δεν πρόλαβε να μιλήσει ο Heyman καθώς τον διέκοψε ο Miz και είπε πως θα χάσει τον τίτλο ο Lesnar και θα φύγουν. Ο Heyman είπε πως τώρα θα δούμε ένα preview του SummerSlam με το Miztourage να είναι οι αντίπαλοι του Lesnar. Φυσικά ακολούθησε ο χαμός και πολλά F5!

Ο Sheamus νίκησε τον Rollins με παρέμβαση του Cesaro και μετά οι πρωταθλητές επιτέθηκαν περισσότερο στον Rollins με το κοινό να φωνάζει για βοήθεια τον Ambrose αλλά ο τελευταίος να μην εμφανίζεται ποτέ.

Ο Jordan ήταν προγραμματισμένος να παλέψει τον Curtis Axel αλλά μετά τις ψιλές που άρπαξε από τον Lesnar δεν ήταν έτοιμος. Έτσι την ευκαιρία πήρε ένα τοπικό ταλέντο ο Jean-Pierre Goulet. Φυσικά, τον νίκησε εύκολα ο Jordan.

Η Sasha Banks κατάφερε να νικήσει το πρώτο triple threat ματς εναντίων των Emma και Alicia Fox.

Οι Enzo και Big Show έχασαν από το Club και μετά επιτέθηκε ο Cass που μετά από μάχη βγήκε knock out από τον Big Show.

Ο Balor είχε μια προειδοποίηση για τον Wyatt αλλά εκείνος παρενέβη ωστόσο ο Balor πήρε το πάνω χέρι μέχρι που εξαφανίστηκε ξανά ο Wyatt και είπε από την οθόνη ότι όταν τον 'ρίξει' θα πέσουν και οι οπαδοί μαζί του.

Ο Ambrose κατάφερε να νικήσει τον Cesaro με roll up και αμέσως του επιτέθηκαν οι πρωταθλητές. Ο Rollins τον έσωσε αλλά και για να πάρει εκδίκηση. Μετά ο Ambrose προσέφερε τη γροθιά και το κοινό ξεσηκώθηκε αλλά ο Rollins αυτή τη φορά ήταν που είπε όχι.

Ο Tozawa νίκησε και πάλι τον Daivari και φαίνεται θα είναι ο number 1 contender.

Η Nia Jax κατάφερε να νικήσει το επόμενο triple threat εναντίων των Dana Brooke και Mickie James. Την επόμενη εβδομάδα να αναμετρηθεί με την Sasha Banks.

Σε ένα ακόμα καταστροφικό ματς οι Reigns και Strowman τα έδωσαν όλα και στο τέλος φάνηκε να παίρνει την νίκη ο Reigns μετά από ένα τεράστιο Spear αλλά του επιτέθικε ο Samoa Joe και τον έπνιξε με Coquina Clutch το οποίο έδωσε χρόνο στον Strowman και πρόλαβε και σηκώθηκε για να πάρει την νίκη.

Αποτελέσματα RAW 7/8/2017:

-Ο Sheamus νίκησε τον Rollins
-Ο Jordan νίκησε τον Jean-pierre Goulet
-Η Sasha Banks νίκησε τις Emma και Fox
-Οι Club νίκησαν τους Enzo & Big Show
-Ο Ambrose νίκησε τον Cesaro
-Ο Tozawa νίκησε τον Daivari
-Η Nia Jax νίκησε τις James & Brooke
-Ο Strowman νίκησε τον Roman Reigns

Item Reviewed: RAW 7/8/2017: Χαώδες Last Man Standing με παρεμβολή! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top