ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Στην εντατική ο Ric Flair


Πριν λίγες μέρες το Wrestling Sheet γνωστοποίησε ότι ο Ric Flair μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο εξαιτίας κάποιου μικροπροβλήματος στην καρδιά του.


Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της είδησης, η υπεύθυνη του management της ομάδας του Ric Flair ενημέρωσε μέσω Twitter χαρακτηριστικά:

«Είσαι φίλος ή θαυμαστής του Ric Flair; Αν ναι, τότε χρειαζόμαστε προσευχές και θετική ενέργεια για τον ζωντανό θρύλο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της Legacy Talent and Entertainment, η οποία τονίζει την κρισιμότητα της κατάστασης του θρυλικού παλαιστή:

«Ξεκίνησες να ασχολείσαι με το pro wrestling εξαιτίας του Ric Flair; Σε ψυχαγωγεί κάθε φορά που τον βλέπεις; Χρησιμοποιείς τις ατάκες του ή λες WOOOOO! κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα του; Είσαι φίλος ή fan; Αν απάντησες "ναι" σε ένα από αυτά τα ερωτήματα, τότε χρειαζόμαστε τις προσευχές και τη θετική σου ενέργεια για τον Ζωντανό Θρύλο και το πρόβλημα υγείας του».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 16 παγκόσμιος πρωταθλητής έχει μεταφερθεί στην εντατική μονάδα ανώνυμου νοσοκομείου και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη νέα σχετικά με την κατάσταση του.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Στην εντατική ο Ric Flair Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top