ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Γιατί έχασε τόσο γρήγορα ο Rusev στο SummerSlam;

O Rusev είχε προγραμματισμένο αγώνα ενάντια στον Randy Orton στο κύριο σόου του φετινού SummerSlam. Ο "Bulgarian Brute" επιτέθηκε πισώπλατα στον αντίπαλό του την ώρα που αυτός έκανε την είσοδό του στο ring. Το σχέδιο δε του βγήκε σε καλό αφού ο Orton κατάφερε να αγωνιστεί και να νικήσει τον Rusev, με την βοήθεια ενός "RKO", σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα. Γιατί όμως πάρθηκε αυτή η σεναριακή απόφαση;

Αυτή η ήττα ξεσήκωσε τις φήμες που θέλουν τον Βούλγαρο να αφήνει πίσω του το WWE, όμως σύμφωνα με τον Dave Meltzer οι φήμες αυτές δεν αληθεύουν. Ο έμπειρος δημοσιογράφος πιστεύει πως όλο αυτό έγινε έτσι ώστε να ξεκινήσει μία πιο προσωπική αντιπαλότητα μεταξύ των δύο η οποία θα βασίζεται στην ιδέα πως στον πρώτο αγώνα ο "Viper" κέρδισε από καθαρή τύχη. Δεν είδαμε την αντιπαλότητα να συνεχίζεται στο νέο επεισόδιο του SmackDown Live, αλλά ίσως η εταιρία να μην ήθελε να την επισκιάσουν οι αφίξεις από Shelton Benjamin, Bobby Roode και ο αγώνας για τον United States τίτλο.

Επίσης οι ιθύνοντες της εταιρίας δεν ήταν ευχαριστημένοι με τις μαζεμένες ήττες του Orton στα pay per view από τον Jinder Mahal και ήθελαν να του δώσουν μια "δυνατή" νίκη. Ακούγεται από ανθρώπους του WWE πως η απόφαση δεν έγινε με σκοπό να "ρίξει" τον Rusev, απλά να "ανεβάσει" τον Orton. Άξιο αναφοράς είναι πάντως πως ο Rusev δεν έχει κερδίσει κανέναν κύριο pay per view αγώνα του από τότε που νίκησε τον Zack Ryder στο Battleground του 2016.

Item Reviewed: Γιατί έχασε τόσο γρήγορα ο Rusev στο SummerSlam; Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top