ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Δεν χωράνε προγνωστικά στο Summerslam

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για το Fatal Four Way Match του Summerslam, που έχει ως έπαθλο το Universal Championship. 

Το καλύτερο main event στην ιστορία του Summerslam. Γιατί όχι; Καταρχήν, μιλάμε για ένα FFW Match, στο οποίο ο ρυθμός είναι υψηλός και η δράση λαμβάνει χώρα σε κάθε μήκος και πλάτος του ρινγκ.

Στο πιάτο σου βρίσκεται ο εμβληματικός Brock Lesnar, ο «φονιάς» του Undertaker, Roman Reigns, ο ανατρεπτικός Samoa Joe και ο μεγαλύτερος Powerhouse Man της τελευταίας δεκαετίας, Braun Strowman.

Χωράνε προγνωστικά; Σαφέστατα και όχι. Αν μελετήσουμε τον αγώνα, θα βγάλουμε, όμως, ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα.
  • Ο αγώνας περιλαμβάνει 3 heels (Lesnar, Strowman, Joe) και 1 face (Roman Reigns). Συνεπώς, μπορούμε να πούμε ότι ξεχωριστός παίχτης στην σκακιέρα αποτελεί ο Reigns.
  • Ο Roman Reigns κέρδισε στην Wrestlemania (Undertaker), έχασε στο Payback (Strowman), στο Extreme Rules (Five Pack Challenge Match) και στο Great Balls of Fire (Strowman). Ο Lesnar κέρδισε στην WrestleMania (Goldberg) και στο Great Balls of Fire Match (Samoa Joe). Ο Braun Strowman έχασε στην Wrestlemania (Andre the Giant Memorial Battle Royal), νίκησε στο Payback (Reigns) και στο Great Balls of Fire (Reigns). Ο Samoa Joe έχασε στο Payback (Rollins), κέρδισε στο Extreme Rules (Five Pack Challenge Match), έχασε στο Great Balls of Fire (Samoa Joe).
  • Αν χάσει τον τίτλο ο Lesnar, θα αποχωρήσει από το WWE. Ακούγεται λογικό. Θα επιστρέψει στην ώρα του... για την WrestleMania 34.
  • Ο Roman Reigns κέρδισε ένα δυνατό Triple Threat Match κόντρα σε Strowman και Joe στο τελευταίο RAW του Ιουλίου για το 2017. Σου δίνεται η αίσθηση ότι δεν θα επαναλάβει το ίδιο και στο Summerslam.
  • Άρα, καταλήγουμε σε Samoa Joe ή Braun Strowman, δια της αφαιρετικής μεθόδου του Ορέστη Τσανγκ. 
  • Και εδώ χρειαζόμαστε την βοήθεια του κοινού...
Σκέψου: Samoa Joe vs Roman Reigns δεν έχουμε δει σε PPV. Strowman vs Reigns έχουμε δει τρεις φορές. Πιθανότατα, να εισαχθεί ένας face στην main event σκηνή (πιθανότατα Finn Balor, μιας και οι Ambrose - Rollins περιορίστηκαν στην tag team division). 

Προσωπική μου επιλογή θα ήταν η άμεση ενεργοποίηση του Jeff Hardy σε ατομικό επίπεδο.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Δεν χωράνε προγνωστικά στο Summerslam Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top