ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

RAW 18/9/2017: Miz εναντίων Jordan ξανά!Επιστροφή της Bayley στο RAW, τα έβαλε για τα καλά με την οικογένεια Angle ο Miz. Από τα καλύτερα του πρόμο ο Reigns, τα είπανε μέσω δορυφόρου Strowman και Lesnar. Six pack challenge στο main event για το ποιος θα τα βάλει με τον Miz στο No Mercy.
Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Angle να παρουσιάζει τους αγώνες στο No Mercy. Αυτο οδηγεί τον Miz έξω και παραπονιέται για το ότι πάλι δεν έχει αγώνα σε PPV. Ο Angle ανακοινώνει πως θα υπάρξει Fatal 4 Way με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Miz στο No Mercy. Αυτό δεν χαροποιεί τον Miz καθώς σε αυτό το ματς θα συμμετέχει ο Jordan ο οποίος σύμφωνα με τον A lister δεν αξίζει τίποτα. Συνεχίζει τις προσβολές για τον ρόλο του πατέρα που έχει ο Angle και αυτό φέρνει έξω τον Jordan που απειλεί τον Miz πως αν συνεχίσει θα πέσει ξύλο. Μάλιστα, προτείνει να μπουν στο ματς και οι Miztourage ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογίες. O Miz φυσικά και συνεχίζει και γίνεται χαμός με τον Jordan τελικά να παίρνει το πάνω χέρι.

Η Alexa Bliss πήγε να ξεφύγει από την Nia Jax αλλά βρέθηκε στη ράμπα η Sasha Banks που της έκοψε τον δρόμο και έτσι η Nia πήρε τη νίκη. Ύστερα της επιτέθηκε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει ζημιά. Τελικά, έκανε την επιστροφή της η Bayley και οι τρεις γυναίκες μαζί τα έβαλαν με τη Nia την οποία και εξουδετέρωσαν. Η Bayley έκανε και Bayley to Belly στην πρωταθλήτρια.

Σε ένα μεγάλο triple threat tag team ματς, οι Sheamus & Cesaro πήραν την νίκη αφού ο Celtic Warrior έκλεψε το πιν από τον Ambrose και νίκησε τον Anderson.

Από ότι μάθαμε, ο Curt Hawkins έχει χάσει 114 συνεχόμενες ήττες και τελικά γίνανε 115 αφού έχασε από τον Apollo Crews.

Ο Reigns παραδέχτηκε πως δεν είναι και ο καλύτερος στα πρόμο ενώ ο Cena μάλλον είναι. Ωστόσο έκανε αναφορά στον Alex Riley λέγοντας πως εκείνος δεν τα κατάφερε επειδή μοιάζανε εμφανισιακά. Και τελικά για να μας δείξει την υποκριτικότητα του Cena είδαμε βίντεο από το 2012 όπου ο Cena στο RAW κατηγορούσε τον Rock πως όλο φεύγει και δεν είναι ποτέ εκεί. Έτσι με αυτό το σχόλιο έκλεισε και το πρόμο του ο Riegns λέγοντας πως θα τον δει στο No Mercy.

Ο Goldust χωρίς μπογιά του ζήτησε ματς από τον Angle με τον Wyatt για να πάρει εκδίκηση αλλά δεν τα κατάφερε καθώς έχασε με Sister Abigail. Μετά μέσω της οθόνης ο Balor μίλησε για τον εαυτό και είπε πως αν ο Demon είναι δική του εφεύρεση, τότε ποιος είναι ποιο επικίνδυνος; Και θα το δούνε αυτό στο No Mercy.

Ο Enzo βγήκε και άρχισε να μιλάει με τον τρόπο του αλλά από το πουθενά ακούστηκε η μουσική του Strowman και τον διέλυσε κανονικά, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα στον Lesnar.

Ο Gran metalik δυσκόλεψε πολύ τον Neville αλλά εκείνος νίκησε με το Rings of Saturn.

Ο Curtis Axel δεν κατάφερε να κάνει το πιν στον Jeff καθώς χτύπησε στο χέρι του και το πλήρωσε καθώς έφαγε το Finisher του Jordan ο οποίος πήρε και τη νίκη.
Μετά το ματς όρμηξε στον Miz αλλά του επιτέθηκε το Miztourage και ο Miz του έκανε Skull Crushing Finale. Στο τέλος, πήρε το μικρόφωνο και είπε πως ο Jordan μια ζωή θα είναι ''Bastard"

Αποτελέσματα RAW 18/9/2017:

-Η Nia Jax νίκησε την Alexa Bliss
-Οι Sheamus & Cesaro νίκησαν τους Rollins, Ambrose & Club
-Ο Apollo Crews νίκησε τον Curt Hawkins
-Ο Bray Wyatt νίκησε τον Dustin Rhodes
-Ο Neville νίκησε τον Gran Metalik
-Ο Jason Jordan νίκησε τον Hardyz, Elias Samson και Miztourage και έγινε νούμερο 1 διεκδικητής για τον τίτλο Intercontinental

Item Reviewed: RAW 18/9/2017: Miz εναντίων Jordan ξανά! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top