ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

RAW 4/9/2017: Τιτανομαχία


Περισσότερα λόγια οι Cena - Reigns. Τα κατάφερε εναντίον του Jeff Hardy ο Miz. Ο Wyatt θέλει να παλέψει τον ''θνητό'' Finn Balor. Μπήκαν στο Title match οι Nia Jax & Emma. Διέλυσε τελείως τον Big Show ο Strowman.

Το επεισόδιο ξεκινάει απευθείας με ματς και τον Cena εναντίον του Jason Jordan. Ο ''γιος'' του Kurt Angle δυσκόλεψε αρκετά τον Cena αλλά μετά από αρκετή ώρα ο Cenation Leader τα κατάφερε.
Αμέσως τον διέκοψε ο Big Dog και είχαν μια ξεκαρδιστική στιχομυθία για το φερμουάρ του Reigns που ήταν ανοιχτό. Εν τέλει, ο Cena είπε να πως ίσως πρέπει να δείρει τον Reigns για να καταλάβει και ο Reigns προσφέρθηκε για αυτό και τον προκάλεσε να τον βαρέσει. Τελικά αυτό δεν έγινε και ο The Guy είπε πως για αυτό το λόγο δεν έχει σεβασμό για τον Cena.

Οι Sheamus & Cesaro πήραν ίσως την πιο εύκολη νίκη της Tag Team καριέρας τους με αντιπάλους τους Slater & Rhyno.

Σε ένα ακόμα ματς στο RAW για να χωρέσουν όλοι οι Cruiserweights, οι Enzo, Cedric Alexander & Gran Metalik πήραν τη νίκη σε 6 man tag αγώνα.

Ο Wyatt προκάλεσε τον Balor σε ματς αλλά με τον κανονικό του εαυτό και όχι τον δαίμονα, κάτι το οποίο και δέχτηκε ο Demon King.

Ο Kurt Angle είπε στις Nia Jax και Emma πως εάν νικήσουν σε Tag αγώνα τις Bliss & Sasha Banks τότε θα μπαίνανε στο title ματς στο No Mercy. Έτσι και έγινε με την Jax να τους διαλύει όλους αλλά να κλέβει τη νίκη η Emma που τελικά τις έφαγε και αυτή από την Nia.

Σε ένα μεγάλο ματς οι Rollins & Ambrose νίκησαν τους Gallows & Anderson με roll up του Architect στον Anderson.

Στο Main Event ο Strowman αντιμετώπισε τον Big Show σε Steel Cage ματς και τον νίκησε με το running slam αλλά δεν τελείωσε εκεί αφού διέλυσε το κλουβί πετώντας τον Show σαν μικρό παιδί και προειδοποιώντας τον Lesnar πως αυτό θα ήταν το μέλλον του.

Αποτελέσματα RAW 4/9/2017:

-Ο Cena νίκησε τον Jason Jordan
-Ο Miz νίκησε τον Jeff Hardy
-Οι Enzo Amore, Gran Metalik & Cedric Alexander νίκησαν τους Noam Dar, Tony Nese & Drew Gulak
-Οι Nia Jax & Emma νίκησαν τις Alexa Bliss & Sasha Banks
-Οι Rollins & Cesaro νίκησαν τους Gallows & Anderson
-Ο Braun Strowman νίκησε τον Big Show

Item Reviewed: RAW 4/9/2017: Τιτανομαχία Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top