ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

AJ Styles και Kevin Owens αφαιρέθηκαν από live events

Ο ιός που προσέβαλε τους Bray Wyatt και Roman Reigns έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο WWE, αλλά και πολλές ανησυχίες για την υγεία των παλαιστών. Πολλά από τα μέλη του SmackDown Live ήταν προγραμματισμένα να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή σε live event στο Μπουένος Άιρες, της Αργεντινής και το Σαββατοκύριακο σε σόου στην Χιλή.

Ο AJ Styles θα αγωνιζόταν όλες τις ημέρες. Αρχικά απουσίασε από το σόου της Πέμπτης, εξαιτίας στομαχικών διαταραχών και έπειτα το WWE τον απομάκρυνε και από το σόου της Παρασκευής για προληπτικούς λόγους.  O "Phenomenal One" δε θα παραβρεθεί ούτε στα live event της Χιλής, αφού το WWE θα τον φέρει πίσω στην Αμερική για να πάρει μέρος στο TLC.

Ο Kevin Owens ήταν άλλος ένας παλαιστής που δεν πήρε μέρος στο σόου της Παρασκευής, παρόλο που αντιμετώπισε τους Tye Dillinger και Baron Corbin στο live event της Πέμπτης. Ο Kevin Owens αφαιρέθηκε και από τα σόου που το WWE έχει προγραμματίσει στη Χιλή αυτό το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας ο Owens δε θα παραβρεθεί στα event εξαιτίας προσωπικών λόγων.

Item Reviewed: AJ Styles και Kevin Owens αφαιρέθηκαν από live events Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top