ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

BREAKING NEWS: Επιστροφή Angle που αντικαθιστά τον Reigns στο TLC. Balor εναντίον AJ Styles!Ο κακός χαμός την τελευταία στιγμή για το WWE και το RAW καθώς τεράστιοι αστέρες χτυπήθηκαν από ιό σε πρόσφατο tour και έγιναν ριζικές αλλαγές στα ματς με την τεράστια επιστροφή του Angle να είναι γεγονός!Από το πουθενά προβλήματα για το WWE καθώς μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως τόσο ο Roman Reigns αλλά και ο Bray Wyatt χτυπήθηκαν από τον ιό της παρωτίτιδας και θα χάσουν το WWE TLC με τεράστιους αντικαταστάτες.

Την θέση του Reigns θα πάρει ο Kurt Angle που επιστρέφει στο ρινγκ μετά από 11 χρόνια και θα συμμαχήσει με τα υπόλοιπα δύο μέλη της Shield εναντίων του Miz, Sheamus & Cesaro, Strowman και Kane!

Από τον ίδιο ιό πάσχει και ο Wyatt και για αυτό δεν θα παραστεί στο PPV και την θέση του θα πάρει ο Aj Styles που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Balor σε ένα Dream match με τους δύο ηγέτες του Bullet Club.


Όλα ξεκίνησαν στα υπερατλαντικά τουρ του WWE όπου ο Reigns και Wyatt αρρώστησαν βαριά και τους απομάκρυνε το WWE αρχικά πιστεύοντας πως πάσχουν από μηνιγγίτιδα και τέσταρε σχεδόν όλο το ρόστερ. Ωστόσο τελικά πρόκειται για παρωτίτιδα η οποία είναι πολύ εύκολα κολλητική ακόμα και από άγγιγμα ίδιου ποτηριού. Η ασθένεια μεταφέρεται κατά κύριο λόγο μέσω σάλιου και κατά δεύτερο από βήχα και φτέρνισμα. Τα συμπτώματα εμφανίζονται συνήθως 15 μέρες μετά την προσβολή από τον ιό.

Οι Wyatt και Reigns πιστεύεται ότι θα χάσουν περίπου μία εβδομάδα και αμφίβολη είναι η εμφάνισή τους στο RAW της Δευτέρας.

Item Reviewed: BREAKING NEWS: Επιστροφή Angle που αντικαθιστά τον Reigns στο TLC. Balor εναντίον AJ Styles! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top