ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

BREAKING NEWS : Απολύσεις το WWE!

Σε αποδεσμεύσεις προχώρησε νωρίτερα σήμερα το WWE. Απέλυσε τρεις παλαιστές που βρίσκονται αρκετά χρόνια στην εταιρία και έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις στα κύρια σόου. Αξιοσημείωτο είναι πως μέσα στα ονόματα δεν συμπεριλαμβάνεται αυτό του πρώην Cruiserweight πρωταθλητή, Neville.

Η εταιρία αποδέσμευσε δύο superstars από το γυναικείο division και έναν από το ανδρικό. Το πρώτο όνομα είναι η Summer Rae, η οποία βρισκόταν με το WWE από το 2011, έχει πάρει μέρος σε αγώνες σε εβδομαδιαία επεισόδια, την έχουμε δει στο ρόλο της manager αλλά και να πρωταγωνιστεί στο Total Divas, στις σεζόν 2 και 3.

Έκπληξη προκάλεσε η αποδέσμευση της Emma, η οποία πριν μία εβδομάδα αντιμετώπισε την Asuka στο TLC και οι δυο τους είχαν και επαναληπτικό την ακόλουθη βραδιά στο επεισόδιο του RAW. Η Emma βρισκόταν σε συμβόλαιο με την εταιρία από το 2011, είχε μία καλή πορεία στα αναπτυξιακά προγράμματα, έκανε ντεμπούτο στο κύριο ρόστερ το 2014, αλλά οι τραυματισμοί και η λάθος διαχείριση ποτέ δεν της έδωσαν την ευκαιρία να λάμψει όπως στο NXT.

Τελευταίο όνομα είναι ο Darren Young. Ο Young ήταν με το WWE από το 2005, δουλεύοντας αρχικά στα αναπτυξιακά προγράμματα του FCW και NXT. Εντάχθηκε στο κύριο ρόστερ μέσα στο 2010 ως μέλος της Nexus, αλλά επέστρεψε στο NXT το 2011 όπου έμεινε για έναν χρόνο μέχρι να πάρει ξανά "προαγωγή" και να σχηματίσει τους Prime Time Players μαζί με τον Titus O'Neil, με τον οποίο κατέκτησε και τους ομαδικούς τίτλους.

Item Reviewed: BREAKING NEWS : Απολύσεις το WWE! Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top