ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Charlotte : "Δε με αναγνώρισε ο πατέρας μου μετά την εγχείρησή του"

Ο Ric Flair νοσηλεύτηκε και πέρασε και την πόρτα του χειρουργείου το περασμένο καλοκαίρι. Ο κόρη του, Charlotte, ήταν στο πλευρό του όταν ξύπνησε μετά το χειρουργείο και μοιράστηκε την εμπειρία της σε συνέντευξη με τον Sam Roberts.

Συγκεκριμένα δήλωσε :

"Όταν αποσύνδεσαν το μηχάνημα οι γιατροί ήθελαν από τον πατέρα μου να σηκωθεί και να περπατήσει για λίγο. Φυσικά χρειαζόταν βοήθεια, αλλά δεν ήξερε καν ποια ήμουν, απλά χρησιμοποίησε έναν περπατητήρα και καθώς κινούταν τριγύρω έλεγε αριθμούς από δρόμους του Σικάγο τους οποίους είχε επισκεφθεί το '80. Αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να θυμάται όλους αυτούς τους αριθμούς αλλά να μην ξέρει ποια είμαι. Μου φαινόταν ψεύτικη η κατάσταση. Οι αριθμοί ήταν από τα ταξίδια του σαν παλαιστής και όταν κυκλοφορήσει η εκπομπή του στο ESPN τον Νοέμβριο θα καταλάβετε πως το wrestling είναι το πάθος του πατέρα μου, είναι η πρώτη του αγάπη. Πιστεύω αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε τόσο δεμένοι αυτή την στιγμή, επειδή δουλεύω στον χώρο που αγαπάει με όλη του την καρδιά και καταλαβαίνω τον τρόπο που νιώθει και σκέφτεται. Κι εγώ θέλω να βρίσκομαι συνέχεια στο main event, όπως ήθελε κι αυτός".

Item Reviewed: Charlotte : "Δε με αναγνώρισε ο πατέρας μου μετά την εγχείρησή του" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top