ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Ο Edge δεν είναι σίγουρος για το αν θα πετύχει ο Nakamura στο WWE

Στο τελευταίο podcast των Edge & Christian οι δύο πρώην πρωταθλητές βαρέων βαρών αναφέρθηκαν στον αγώνα του Shinsuke Nakamura ενάντια στον Jinder Mahal και στο αν ο Ιάπωνας θα έχει μία επιτυχημένη πορεία στο κύριο ρόστερ.

Ο Christian, αναφερόμενος στον αγώνα του Nakamura στο Hell In A Cell, είπε :

"Ο αγώνας ήταν σε δύσκολη θέση. Είναι αγώνας για τον WWE τίτλο και υποτίθεται πως έπρεπε να μπορεί να σταθεί ακόμα και σε μία καλή κάρτα, αλλά δεν το είδαμε αυτό. Πιστεύω πως και ο Nakamura προσπαθεί ακόμα να βρει τον εαυτό του και να προσαρμοστεί στον χώρο του WWE. Δεν τα έχει καταφέρει ακόμα, έχουμε σίγουρα δει εκλάμψεις, αλλά έχει δρόμο μπροστά του".

Ο Edge φάνηκε να μην είναι ακόμα πεπεισμένος πως ο Ιάπωνας θα πετύχει στο κύριο ρόστερ :

"Είναι περίεργη η κατάσταση του Nakamura. Έχουμε δει τους αγώνες του με τον AJ Styles στην στο New Japan Pro Wrestling, όλα όσα έκανε με τον Randy Orton αλλά και τον τρομερό αγώνα του με τον Sami Zayn. Το λάτρεψα αυτό το ματς, αλλά μου φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσει. Ίσως να το κάνει, ποιος ξέρει;  Ο κόσμος μπορεί να κατηγορήσει το booking ή οτιδήποτε άλλο. Είναι περίεργη κατάσταση και δείχνει πως οι διάφοροι χώροι wrsetling είναι τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα".

Item Reviewed: Ο Edge δεν είναι σίγουρος για το αν θα πετύχει ο Nakamura στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top