ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Hall Of Famer κατακρίνει τον Shane McMahon

Ο Shane McMahon αγωνίστηκε ενάντια στον Kevin Owens την περασμένη Κυριακή στο ατομικό pay per view του SmackDown Live, το Hell In A Cell. Ο αγώνας τους ήταν μέσα στο κλουβί και επίσης falls count anywhere για αυτό ο Shane πήδηξε από την κορυφή του κλουβιού για να αποτελειώσει τον αντίπαλό του. Όπως είναι γνωστό, απέτυχε μιας και ο Sami Zayn βοήθησε τον Owens να ξεφύγει.

Ο Shane McMahon είναι γενικά αρεστός από το κοινό του WWE και ξεχωρίζει για τα ρίσκα που παίρνει όταν αγωνίζεται. Ωστόσο ένας WWE Hall Of Famer δεν φαίνεται να συμφωνεί με το κοινό. Ο Billy Graham κατέκρινε τον Shane επειδή πήδηξε από την κορυφή του κελιού. Σε δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε τα εξής :

"Όπως πάντα, το WWE είπε ψέματα και μετά αποφάσισε να πει την αλήθεια αφού πρώτα την είχαν καταλάβει όλοι οι φαν. Δεν θεωρώ τον Shane McMahon τίποτα παραπάνω από ένα χαζό παιδί ενός πλουσίου. Προσπαθώντας να μας εξαπατήσει το WWE έκανε επίσημη δήλωση λέγοντας πως ο μονάκριβος γιος είναι μία χαρά μετά την πτώση του και τώρα λένε πως έχει χτυπήσει. Αηδιαστική κατάσταση. Δε λυπάμαι καθόλου το κακομαθημένο που αποφάσισε να αψηφήσει την βαρύτητα μόνο και μόνο για ένα εύκολο και ασήμαντο χειροκρότημα".

Item Reviewed: Hall Of Famer κατακρίνει τον Shane McMahon Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top