ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Hell In A Cell 2017 : Από μηχανής θεός!

Ολοκληρώθηκε το Hell In A Cell pay per view, το οποίο αποτέλεσε ένα θεαματικό σόου με ένα άκρως σοκαριστικό φινάλε. Είδαμε σκληρές μάχες μέσα στα κλουβιά από "New Day", Usos, Shane McMahon και Kevin Owens, αλλά κι άλλους αντιπάλους να λύνουν τις διαφορές τους μέσα στον τετραγωνισμένο κύκλο. Ακολουθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ του σόου.

Kickoff σόου : 

Πρώτο PPV μετά το 2010...

...για τον Shelton Benjamin, ο οποίος μαζί με τον Chad Gable αντιμετώπισε τους "Hype Bros". Αντικρίσαμε πολύ καλή ομαδική δουλειά από τους Benjamin και Gable., ενώ Ryder και Rawley συνεχώς δυσκολευόντουσαν να βρουν ρυθμό. Μπορεί ο Mojo να κατάφερε να κάνει kick out από κάποιες δυνατές κινήσεις των αντιπάλων του, ωστόσο η ομάδα του ηττήθηκε λίγο αργότερα όταν το pin δέχτηκε ο Zack Ryder μετά από ομαδική κίνηση των Benjamin & Gable.


Κύριο σόου :

New...champs!

Δυναμική αρχή είχε το κύριο σόου μιας και ξεκίνησε με την ομαδική αναμέτρηση μεταξύ της "New Day" και των Usos μέσα στο κλουβί. Οι ομαδικοί τίτλοι ήταν υπό διεκδίκηση και οι δύο ομάδες μπήκαν στο κλουβί με σκοπό να καταστρέψουν τους αντιπάλους. Οι Xavier Woods και Big E ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν από την ομάδα των πρωταθλητών και ήταν αυτοί που είχαν και το πάνω χέρι στα πρώτα λεπτά του ματς. Είχαν πολλά ειδικά κατασκευασμένα "παιχνίδια" κρυμμένα κάτω από το ring με τα οποία χτύπησαν πολλαπλές φορές τους Usos.


Τα μέλη της "New Day" φυλάκισαν τον Jey στην γωνία του κλουβιού χρησιμοποιώντας kendo sticks, με σκοπό να μετατρέψουν τον αγώνα σε δύο εναντίον ενός. Ο Jey κατάφερε να ξεφύγει αρκετά σύντομα για να βοηθήσει τον αδερφό του και μάλιστα κατάφερε να δώσει στην ομάδα του το πάνω χέρι. Οι Usos έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη με ένα διπλό "Splash", αλλά ο Big E πέτυχε το kick out.


Αργότερα είδαμε τους δίδυμους να παίρνουν την εκδίκησή τους για προηγούμενες επιθέσεις χρησιμοποιώντας χειροπέδες για να ακινητοποιήσουν τους αντιπάλους τους. "Κρέμασαν" τον Woods από τον ring post και τον βομβάρδισαν με τα kendo sticks. Στη συνέχεια προσπάθησαν να βγάλουν εκτός μάχης τον Big E, όμως δεν μπόρεσαν να τον κουμαντάρουν τόσο εύκολα και ο μεγαλόσωμος παλαιστής άρχισε να χτυπά τους Usos στο κλουβί. Αφού σταμάτησαν τον Big E με περισσότερα "Super Kick" και "Splash" αποτελείωσαν τον Woods με ένα διπλό "Splash" και την βοήθεια μιας καρέκλας και έγιναν για πέμπτη φορά ομαδικοί πρωταθλητές.


Η ιστορία επαναλήφθηκε

Ο Randy Orton βρέθηκε για άλλη μία φορά αντιμέτωπος σε pay per view με τον Rusev. Ο Βούλγαρος ξεκίνησε αποφασισμένος να πάρει την νίκη και είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο ένα powerslam έδωσε ζωή στην επιστροφή του Orton στο ματς. Μετά από αρκετές κλωτσιές από τον Rusev εντός και εκτός ring ο "Viper" πέτυχε το χαρακτηριστικό του DDT και ετοιμαζόταν για το "RKO". Ο Rusev με μία πολύ ωραία αντιστροφή έφτασε πολύ κοντά στο να κλειδώσει το "Accolade", αλλά τελικά ο Orton με μία δική του αντιστροφή αποτελείωσε τον Rusev με την τελειωτική του κίνηση.


Ληστεία από τον Corbin!

Τριπλέτα έγινε ο αγώνας για τον United States τίτλο του AJ Styles. Ο πρωταθλητής δεν αγωνίστηκε μόνο ενάντια στον Baron Corbin αλλά και στον Tye Dillinger, τον οποίο ο Daniel Bryan πρόσθεσε στον αγώνα κατά την διάρκεια του kickoff.


Styles και Dillinger συμμάχησαν ενάντια στον Corbin μέχρι που ο Dillinger αποφάσισε να ρίξει το ζάρι και να προσπαθήσει να πάρει την νίκη κάνοντας ένα roll-up pin στον πρωταθλητή. Δεν τα κατάφερε και στην συνέχεια έπεσε θύμα της οργής του "Lone Wolf". Το ίδιο συνέβη και στον AJ, ο οποίος αρκετές φορές μέσα στο ματς αποτέλεσε σάκος του μποξ για τους αντιπάλους του. Μία όμορφη αντιστροφή σε κίνηση του Tye που οδήγησε σε "Calf Crusher" του έδωσε ξανά το momentum που χρειαζόταν.


Δυστυχώς για τον AJ την κίνηση σταμάτησε ο Baron Corbin, ο οποίος χτυπήθηκε αμέσως μετά με "Phenomenal Forearm". Αφού πρώτα η μάχη συνεχίστηκε για λίγο εκτός ring, ο Corbin ισοπέδωσε και τους δύο αντιπάλους του όταν επέστρεψαν μέσα στο ring. Αργότερα ο AJ Styles πέτυχε άλλο ένα "Phenomenal Forearm", αυτή τη φορά όμως στον Dillinger. Ενώ ο πρωταθλητής ήταν έτοιμος να πραγματοποιήσει pin ο Corbin εμφανίστηκε από το πουθενά τον πέταξε εκτός ring και έκανε αυτός pin στον εκτός μάχης Dillinger, γεγονός που του χάρισε την νίκη και τον τίτλο της Αμερικής.


Δεν άντεξε η Natalya

Ο γυναικείος τίτλος ήταν υπό διεκδίκηση στον επόμενο αγώνα που διαδραματίστηκε μεταξύ Natalya και Charlotte Flair. Η Natalya επικέντρωσε τα χτυπήματά της στο πόδι της Charlotte με σκοπό να την κάνει ευάλωτη στο "Sharpshooter". Η κόρη του Ric Flair δε τα έβαζε με τίποτα κάτω και μάλιστα ρίσκαρε τα πάντα πραγματοποιώντας ένα "Moonsault" εκτός ring.


Τελικά η Natalya εκνευρίστηκε με την επιμονή της αντιπάλου της, πήρε μία καρέκλα στα χέρια και χτύπησε την Charlotte, γεγονός που φυσικά οδήγησε στον αποκλεισμό της. Ο τίτλος όμως δεν άλλαξε χέρια και η Nattie είναι ακόμα στην κορυφή του γυναικείου division στο SmackDown Live.


Τα αδέρφια Singh ξαναχτυπούν

Ο αγώνας για τον WWE τίτλο ήταν ξανά Jinder Mahal εναντίον Nakamura. Τα αδέρφια Singh ήταν στο πλευρό του πρωταθλητή. Το momentum άλλαζε συνεχώς χέρια και κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να μείνει για πολύ ώρα κυρίαρχος. Όταν επιτέλους ο Ιάπωνας κέρδισε την υπεροχή για λίγο χρονικό διάστημα και ήταν έτοιμος να αποτελειώσει τον Mahal τα αδέρφια Singh απέσπασαν την προσοχή του Nakamura.


Ο διαιτητής αναγκάστηκε να τους απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο, όσο όμως αυτός ασχολούταν με τα αδέρφια ο Nakamura πέτυχε το "Kinshasa". Ο διαιτητής δεν γύρισε αρκετά γρήγορα στο ring και για αυτό ο Mahal κατάφερε να πιάσει το σχοινί. Μετά από λίγο κυνηγητό εκτός ring όταν οι διαγωνιζόμενοι επέστρεψαν στο ring ο πρωταθλητής χτύπησε με την τελειωτική του κίνηση τον Nakamura αφού πρώτα αυτός πραγματοποίησε μία αποτυχημένη απόπειρα για το "Kinshasa". Ο Jinder Mahal παρέμεινε WWE πρωταθλητής.


Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Ο Dolph Ziggler είχε πει στο περασμένο επεισόδιο του SmackDown Live πως πριν τον αγώνα του με τον Bobby Roode στο Hell In A Cell θα πραγματοποιήσει το καλύτερό του entrance. Τελικά ο "Showoff" δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο, για την ακρίβεια σταμάτησε την μουσική και απλά περπάτησε προς τον αγωνιστικό χώρο.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε και ο ανταγωνισμός κορυφώθηκε με τους δύο παλαιστές να ανταλλάσσουν συνεχώς χτυπήματα. Και οι δύο απέτυχαν σε απόπειρες να κάνουν τις τελειωτικές τους κινήσεις. Ο Ziggler προσπάθησε να αποτελειώσει τον Roode με ένα "Super Kick", αλλά ο Roode έφυγε από την μέση την κατάλληλη στιγμή και απάντησε με ένα spinebuster. Στο τέλος του ματς ο Ziggler ξεκίνησε μία αλυσίδα από roll-up pin από την οποία βγήκε νικητής ο "Glorius".


Εκνευρισμένος ο Dolph, πριν καλά καλά υψώσει το χέρι του ο Roode, το ακινητοποίησε με ένα "Zig Zag" και ήταν αυτός που γέλασε τελευταίος.


Μάχη μέχρι τελική πτώσεως!

Το main event του Hell In A Cell βρήκε αντιμέτωπους τους Shane McMahon και Kevin Owens σε ένα falls count anywhere ματς μέσα στο κλουβί. Αμέσως μετά την είσοδο των δύο ξεκίνησε ένα brawl, το οποίο οδήγησε μέσα στο κλουβί του οποίου την πόρτα κλείδωσαν ευθύς αμέσως οι διαιτητές.


Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο hardcore μέσα στο κλουβί όπου Owens και McMahon προσπαθούσαν να βλάψουν ο ένας τον άλλο με κάθε ευκαιρία. Ο Owens χρησιμοποίησε το κλουβί σα σύμμαχο και συνεχώς κοιτούσε τα παιδιά του Shane ενώ τιμωρούσε τον πατέρα τους. Ο Shane από την πλευρά του δεν τα παρατούσε, κατάφερε να αποφύγει ένα "Cannon Ball", αφήνοντας τον Owens να εκτοξεύεται με στόχο ένα τραπέζι, κάτι που ακολούθησε με ένα "Coast to Coast".


Στη συνέχεια ο McMahon απαίτησε να ξεκλειδώσουν το κλουβί, ωστόσο οι διαιτητές δεν τον άκουσαν κι έτσι πήρε την πρωτοβουλία να σπάσει την αλυσίδα χρησιμοποιώντας έναν κόφτη. Η δράση μεταφέρθηκε εκτός κλουβιού και πολύ σύντομα πάνω στο κατασκεύασμα, αφού ο Owens σκέφτηκε να πηδήξει πάνω στον αντίπαλό του που ήταν αναίσθητος σε ένα από τα τραπέζια των σχολιαστών.


Έχοντας ενδοιασμούς για το αν πρέπει να ρισκάρει το άλμα ο Owens έχασε χρόνο, ο Shane βρήκε τις αισθήσεις του και σκαρφάλωσε και αυτός στην κορυφή. Η μάχη συνεχίστηκε στην κορυφή του κελιού, όπου υπήρχε το ενδεχόμενο κάποιος από τους δύο να πέσει. Μετά από ένα επίπονο "Pop Up Powerbomb" ο Owens ήρθε στα λογικά του και άρχισε να κατεβαίνει από το κλουβί, γεγονός που δεν επέτρεψε ο γιος του αφεντικού. Και οι δύο πλέον κρατιόντουσαν από το κλουβί έχοντας διανύσει την μισή απόσταση. Το ταξίδι του Owens προς το έδαφος ήταν πολύ πιο γρήγορο μιας και ο Shane τον έριξε πάνω στο τραπέζι σχολιασμού στο οποίο ήταν ξαπλωμένος λίγες στιγμές πριν.


Το ιατρικό επιτελείο άρχισε να εμφανίζεται, αλλά ο Shane δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Τοποθέτησε τον Kevin Owens πάνω στο διπλανό τραπέζι και άρχισε να σκαρφαλώνει ξανά στο κλουβί. Έφτασε στην κορυφή, έκανε τον σταυρό του και πήδηξε για να αποτελειώσει τον "ΚΟ", αλλά σαν από μηχανής θεός ο Sami Zayn εμφανίστηκε από το πουθενά και τράβηξε τον Owens από το τραπέζι. Ως αποτέλεσμα είδαμε τον Shane να αυτοκαταστρέφεται και τον Zayn να τοποθετεί τον αβοήθητο πλέον Owens πάνω από τον αναίσθητο Shane McMahon. Ο διαιτητής, μετά από την προτροπή του Sami, ξεκίνησε το μέτρημα και ανακήρυξε τον πρώην Unites States πρωταθλητή νικητή του αγώνα.


Αποτελέσματα Hell In A Cell 2017 : 

- Οι Shelton Benjamin & Gable κέρδισαν τους Zack Ryder & Mojo Rawley.
- Οι Usos κέρδισαν τους Xavier Woods & Big E.
- Ο Randy Orton κέρδισε τον Rusev.
- Ο Baron Corbin κέρδισε τους Tye Dillinger και AJ Styles.
- Η Charlotte κέρδισε την Natalya, λόγω disquilafication.
- Ο Jinder Mahal κέρδισε τον Nakamura.
- Ο Bobby Roode κέρδισε τον Dolph Ziggler.
- Ο Kevin Owens κέρδισε τον Shane McMahon.

Item Reviewed: Hell In A Cell 2017 : Από μηχανής θεός! Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top