ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017

Jim Ross : "Ήξερα πως ο Rock θα γίνει αστέρας"

Ο Jim Ross παραβρέθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή "The Herd", του Colin Cowherd, όπου και συζήτησε κάποια από τα καλύτερα αποσπάσματα της καριέρας του στον χώρο του wrestling. Ακολουθεί ένα κομμάτι της συνέντευξης του J.R.

Για το αν ήξερε πως ο Rock θα γίνει αστέρας όταν τον γνώρισε :

"Ναι, το ήξερα. Ο παππούς του ήταν πολύ γνωστό όνομα στον χώρο και ο πατέρας του ήταν αστέρας και γνωστός παγκοσμίως, οπότε ξέραμε πως έχει το DNA, αλλά αυτός ήθελε να παίξει ράγκμπι. Όταν τον έκοψαν από την ομάδα συναντήθηκα μαζί του στην Florida και πήγαμε να φάμε σε ένα εστιατόριο και όλες οι γυναίκες του χώρου ήρθαν να μας γεμίσουν τα ποτήρια με νερό και κάποιες δεν ήταν καν του μαγαζιού. Μου είπε πως θα ήθελε πολύ να με κεράσει, αλλά είχε μόνο επτά δολάρια πάνω του. Αμέσως μετά μου είπε πως θα γίνει ο καλύτερος που έχουμε".

Για το ποιους θεωρεί τέσσερις καλύτερους όλων των εποχών :

"Ο πρωτεργάτης είναι ο Hulk Hogan που έκανε, μαζί με τον Vince McMahon, γνωστό το wrestling σε όλη την ήπειρο. Μετά ακολούθησε ο Steve Austin μαζί με τον Rock, όπως και άλλα ονόματα, που οδήγησαν μία εταιρία στο να γίνει το φαινόμενο παγκόσμιας φήμης που γνωρίζουμε σήμερα. Μιλώντας για τους κορυφαίους όλων των εποχών θα έβαζα μέσα τους Hogan, Austin, Rock αλλά και τον Ric Flair".

Για το ποιος ήταν ο πιο σκληρός απ' όλους :

"Ο πιο σκληρός από όλους είναι ο Brock Lesnar, είναι και αυτός που θα έβγαινε περπατώντας από μία μάχη σε μπαρ. Είχαμε κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τον Lesnar που και που, μεγαλώσαμε σε παρόμοια σπιτικά, αλλά ο Lesnar μπορεί γίνει πολύ απαιτητικός και ξεροκέφαλος. Ξέρει τι θέλει και πως θα το πάρει".

Item Reviewed: Jim Ross : "Ήξερα πως ο Rock θα γίνει αστέρας" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top